maritbet girişmaritbet
Eskişehir Loft Özdilek'te 223 bin TL'ye!

Eskişehir Loft Özdilek'te 223 bin TL'ye!

Eskişehir’in göbeğinde atıl kalmış un fabrikası, kaderine terk edilmek yerine yeni bir yaşama kapılarını açıyor

 

Tarihi dokusu korunarak modernize edilen un fabrikasının duvarları, pencereleri yeniden hayat buluyor. Özdilek Grubu'nun ilk konut projesi olan Eskişehir Loft Projesi, tarihi binaların modernize edilmesinin en güzel örneğini sunuyor. 
 
Yıllarca pek çok işçinin ekmek kapısı olan eski un fabrikası, boşaltılmış, kaderine terkedilmişti. 2 yıl önce binanın yeniden yorumlanarak konut alanına dönüştürülmesine karar verildi. Dönüşüm ile Eskişehir'in en merkezi yerindeki binanın yorulmuş duvarları onarıldı, binası ve otantik yapısı korunarak yenilendi. Loft Projesi, Eskişehir'in en entelektüel konut projesi haline geldi.
 
 
Un fabrikasının yönetim binası olarak kullanılan 2 katlı eski yapı da müze kafeye dönüştürüldü. Fabrikanın eski halinin fotoğraflarla anlatıldığı müze kafe, 73 konutluk projenin sosyal alanlarından biri olarak tasarlandı.
 
Projenin bir diğer sosyal alanı da spa merkezi. Eski ve yeniyi bir araya getiren spa merkezi, un fabrikası binasının dışında sıfırdan yapılan bir ek bina olarak tasarlandı. Ancak eski binadan yeni binaya açılan geçiş yolu ile tarihi ve modern yapılar birleştirilmiş oldu.
 
Eskişehir Loft, Özdilek Grubu'nun İlk Konut Projesi
 
Özdilek Grubu'nun ilk konut projesi olan Loft Projesi ile ilgili Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek şunları söyledi: “Loft Projesi ile fabrika ve endüstriyel yapıların yoğunlukta olduğu Tepebaşı bölgesi günümüzde modern, Eskişehir'in Avrupai ve entelektüel havasına uygun modern bir bölgeye dönüştü. Aynı zamanda bir üniversite kenti de olan Eskişehir, Loft Projesi ile sahip olduğu modern havayı pekiştirecek.”
 
 
16 milyon TL'ye mal oldu
 
Arsa payı hariç 16 milyon TL'ye mal olan konutların en büyük avantajı ise AVM ve spa merkezinin hemen yanı başında, Porsuk Çayı'na ise yürüme mesafesinde olması. Her daireye 2 kapalı, 2 açık olmak üzere otopark ve bir depo alanı sunulan konutların fiyatı 223 bin TL ile 404 bin TL aralığında değişiyor.
 
Not: Loft mimarisi, eski fabrikaların, endüstriyel yapıların, depoların hayata dönüşü anlamına geliyor.
 
Eskişehir Loft Özdilek İletişim Bilgileri:
 
Telefon: 222 330 34 34

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Anadolu'ya yayılan 18 markalı konut hangileri?
  • 31.07.2012 14:20

Anadolu'ya yayılan 18 markalı konut hangileri?

Yalnız en büyük metropol olan İstanbul'da değil, deyim yerindeyse Türkiye'nin he ...

Eskişehir Loft Özdilek'te 223 bin TL'ye!
  • 19.07.2012 15:49

Eskişehir Loft Özdilek'te 223 bin TL'ye!

Eskişehir’in göbeğinde atıl kalmış un fabrikası, kaderine terk edilmek yerine ye ...