maritbet girişmaritbet
Eskişehir'in prestij noktası Queen Villas!

Eskişehir'in prestij noktası Queen Villas!

Tepekaya İnşaat tarafından inşa edilen Queen Villas projesi Eskişehir’de yükseliyor.

Tepekaya İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Queen Villas projesi toplam 10 villadan meydana geliyor.

Butik bir site olarak planlanan Queen Villas projesinde, villaların tamamı tripleks ve tek tip 5+1 olacak şekilde hayata geçiriliyor. Projede villalar 315 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Queen Villas projesinde her villanın kendine özel asansörü, hobi odası, giyinme odası, verandası, bahçesi ve iki araçlık kapalı otopark gibi birçok detay yer alıyor. Aynı zamanda Queen Villas’da 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Müstakil bahçeli villa projesi olarak inşa edilen Queen Villas, Eskişehir’de Karabayır’ın en güzel noktasında olan konumuyla konut alıcılarının dikkatini çekiyor.

Tamamının 5+1 tripleks villa olduğu Queen Villas projesinin inşaatında, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Eskişehir’in en prestijli yaşam alanlarından biri olacak olan Queen Villas’da, 5+1 tripleks olan villaların fiyatı 9 milyon 250 bin TL’den başlıyor.

Queen Villas projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.

Queen Villas nerede?

Tepekaya İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmekte olan Queen Villas, Eskişehir’de Karabayır’ın en güzel noktalarından olan Ziraat Caddesi’nde yer alıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz