maritbet girişmaritbet
Erguvan, yeni projesi için 'Burada ne olsun?' diyor!

Erguvan, yeni projesi için 'Burada ne olsun?' diyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. konut projesinde Türk konut sektöründe bir ilki gerçekleştirecek.

İlk defa bir konut projesi başlamadan önce müşteriler internet üzerinden tercihlerini ortaya koyacak ve proje de o tercihlere göre şekillenecek. Erguvan İnşaat, Teknopark'a yakın arazideki yeni projesi için müşterilerine ‘burada ne olsun?' sorusunu yöneltecek. www.buradaneolsun.com internet sitesine gelen yanıtlar yeni projenin konseptini belirleyecek

Kurtköy'ün en fazla konut projesi yapan markası olmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, bölgedeki 5. projesinde Türk konut sektörü için bir ilki gerçekleştirecek. Şirket Teknopark'ın kuzey giriş kapısının hemen yanındaki 18 dönüm arazisindeki yeni projesinin konseptini müşterileri ile birlikte belirleyecek. Bu amaçla www.buradaneolsun.com sitesini hayata geçiren Erguvan İnşaat, site üzerinden kendilerine ulaştırılan tercihlere göre projenin detaylarına karar verecek. Böylece Erguvan İnşaat müşterileri, projenin adından mimarisine, daire tipinden sosyal olanaklarına kadar her türlü detayı site üzerinden oylayacaklar. 

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği WRoof projesi
Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği WRoof projesi.

Katılımcılar lansman kokteyline davet edilecek

28 Eylül 2015 tarihinden itibaren başlayan oylamaya katılanlar Türk konut sektöründe bir ilke imza atacaklar. Bunun için katılımcıların sadece birkaç dakikalarını ayırmaları yeterli olacak. Anket sonucunda katılımcılar, projenin lansman kokteyline davet edilecek ve kendilerine Erguvan İnşaat tarafından ankastre eşyaları hediye edilecek.

Harmandere Ankara Caddesi üzerinde geliştirilecek projeyle ilgili bilgi veren Erguvan İnşaat Genel Müdürü Emre Maraşlı, Kurtköy'ün İstanbul'un planlı gelişen konut bölgelerinden biri olduğunu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, Habom, üniversite kampüsleri gibi yatırımlar nedeniyle hızlı geliştiğini söyledi.

Arazinin özel konumu özel uygulama gerektirdi

Emre Maraşlı, bu bölgede bugüne kadar, bazıları Demirbaş Yapı ortaklığında olmak üzere 4 ayrı ve iddialı konut projesi yaptıklarını, 5. projenin ise Teknopark gibi çok önemli bir yatırıma komşu arazide gerçekleşeceğini anlattı. Maraşlı, arazinin çok özel konumunun müşterilerin talepleriyle birebir örtüşmesi adına bu uygulamaya imza attıklarını açıkladı.

Erguvan İnşaat Genel Müdürü Emre Maraşlı
Erguvan İnşaat Genel Müdürü Emre Maraşlı

Projenin tasarımı aşamasında Teknopark İstanbul, Havalimanı işletmeleri ve THY Teknik gibi tüm kurumlarla fikir alışverişinde bulunduklarını anlatan Erguvan İnşaat Genel Müdürü Emre Maraşlı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz özel projemizin, arkadaşlarımız olarak gördüğümüz müşterilerimizin ve iş partnerlerimizin görüş ve önerileriyle şekillenmesini istedik. Araştırmalarımızı derinleştirirken, bu işi ilgilisine nasıl doğrudan sorabileceğimizi düşündük ve www.buradaneolsun.com sitesini ortaya çıkarmaya karar verdik. Bu yöntemle biz müşterilerimizin genel eğilimin ne olduğunu öğrenip, projeye müşterilerimizin hayal ve önerileriyle yön vereceğiz. Ankete katılacak tüm müşterilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz”

Proje ismi için seçenekler

Erguvan İnşaat'ın yeni projesinin adı ise dört isim arasından seçilecek. Buna göre katılımcılar Erguvan Park, Erguvan Home, Erguvan Flat ya da kendilerinin önereceği bir başka alternatif üzerinden yeni projenin adını oylayacaklar.

www.buradaneolsun.com sitesinde mimari seçenekler arasında modern, klasik, neomodern mimari seçenekler yer alıyor. Yaşam alanı seçenekleri olarak da katılımcıların ferah daireler, ofis katları ve home-ofis rezidans arasında tercih yapması isteniyor.

Şirketin Kurtköy'deki yeni projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor sahası, fitness salonu, bir araçlık kapalı otopark, barbekü alanları yer alacak. 

Ancak bu alanlara ek olarak, katılımcıların en beğendiği üç seçeneğe de projede yer verilecek. Katılımcılar kapalı yüzme havuzu, eşya deposu, sauna, Türk hamamı, market, balkon, 7/24 güvenlik seçeneklerinden hangilerinin bu projede olması gerektiğini de oylayacaklar.

Kurtköy'ün Anadolu yakasının yükselen değeri olduğuna inanan Erguvan İnşaat'ın bugüne kadar bölgede imza attığı konut projeleri WBahçe Kurtköy, Avlu Kurtköy, WRoof Kurtköy ve QBahçe Kurtköy olarak sıralanıyor. Erguvan İnşaat ayrıca Dragos'ta Loft Dragos projesini de gerçekleştirdi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!
  • 28.09.2015 13:18

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!

Daha önce WBahçe, Avlu, Loft Dragos, WRoof ve QBahçe projelerini hayata geçiren ...

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!
  • 22.02.2017 16:24

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!

Erguvan İnşaat imzasıyla Kurtköy'de inşa edilen Erguvan Premium Residence'ta 1+1 ...

Wroof proje görselleri
  • 18.11.2013 14:13

Wroof proje görselleri

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortak projesi Wroof'dan görseller. ...

Wroof basın toplantısından kareler
  • 18.11.2013 13:13

Wroof basın toplantısından kareler

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortak projesi Wroof basın toplantısından görsell ...

Erguvan İnşaat, yeni satış ofisiyle de ezberleri bozuyor
  • 24.08.2017 12:51

Erguvan İnşaat, yeni satış ofisiyle de ezberleri bozuyor

12 bin kişinin katıldığı bir kamuoyu yoklaması ile karar verilen Erguvan Premium ...

Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları değerlendiriliyor
  • 05.05.2017 15:37

Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları değerlendiriliyor

Kurtköy'de çevreyi seven Erguvan Premium Residence'ı hayata geçiren Erguvan İnşa ...