maritbet girişmaritbet
Emlak Konut güvencesiyle yepyeni bir yaşam başlıyor

Emlak Konut güvencesiyle yepyeni bir yaşam başlıyor

Bakırköy Florya’da konut, villa ve ticari ünite olarak hayata geçirilecek olan Emlak Konut Florya Evleri’nde 182 adet konut, 60 adet villa ve 12 adet ticari ünite sizleri bekliyor.

 Projenin 46 bin metrekaresi ticaret ve konut, 7 bin metrekaresi özel eğitim tesisi alanı, 15 bin metrekaresi park olarak ayrıldı. 68 bin metrekarelik arsaya 53 bin metrekare inşaat yapılacak. Yatay mimarinin ön planda olduğu projede yükseklik kot farkına bağlı olarak 3 ve 4 kat olarak kademelendirilecek. Projede çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, kapalı spor tesisi ve sosyal alanların yer aldığı 1 adet Sosyal Tesis yer almaktadır.

Emlak Konut Florya Evleri projesinde "Hayallerini Erteleme Türkiye" kampanyası geçerli oluyor. Kampanyaya göre yüzde 10 oranında indirim yapılan projede, yüzde 5 peşinatla 180 ay kredi kullandırılıyor. İlk 24 ay ödeme yapılmıyor. Taksit ödemeleri 3. Yılda başlıyor. 1 milyonun altındaki daireler için yüzde 0,69, 1-2 milyonluk daireler için yüzde 0,74, 2 milyon üzeri konutlar için yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor.

Emlak Konut GYO, Florya’da daha önce iki kere ihaleye çıkan Şükrü Balcı Polis Merkezi arazisine yapacağı proje için düğmeye bastı. 1.5 milyar lira değerindeki proje, İstanbul'un en değerli arazileri arasında gösterilen Atatürk Havalimanı'na komşu konumda yer alıyor. Emlak Konut GYO'nun 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası kapsamında satışa sunulan Florya Evleri'ndeki konutların yarısı iki gün içinde satıldı

  • Etiketler:

Yorum Yaz