maritbet girişmaritbet
Ekosilivri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor

Ekosilivri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor

Ekosilivri 36 adet villadan meydana geliyor. Merkezi konumda yükselen projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor.

Ekosilivri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde, toplam 36 adet villadan meydana geliyor. REES Network tarafından hayata geçirilen Ekosilivri projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 villa tipleri bulunuyor. Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanan Ekosilivri'de villa büyüklükleri 92 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.

E-5 karayoluna 400 metre mesafede konumlandırılan,  Mavi AVM'ye 1 kilometre, sahile yürüme mesafesinde yükselen Ekosilivri projesi 9 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Bitişik nizam olarak tasarlanan Ekosilivri projesi, geri dönüştürülebilir sağlıklı yapı malzemelerle inşa ediliyor.

Ekosilivri foto galerisi için tıklayınız

Açık yüzme havuzu, açık otoparkı, spor alanları, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik gibi hizmetlerin sunulduğu Ekosilivri'de splint klima sistemi yer alıyor. Proje; Mimar Sinan Kavşağı'ndan başlayan Atatürk Bulvarı ile TEM Otoyolu'na ulaşım sağlanabilen bölgeden Silivri Limanı ve vapur ulaşımına 3 dakika mesafede konumlandırılıyor.

Ekosilivri satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Bu fiyatlar Şubat ayı sonuna kadar devam ediyor. Ekolojik bir şekilde hayata geçirilen Ekosilivri ödemelerde yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ekosilivri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor
  • 28.01.2017 12:58

Ekosilivri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor

Ekosilivri 36 adet villadan meydana geliyor. Merkezi konumda yükselen projede fi ...