maritbet girişmaritbet
Ege Suits Kavuklar'da yaşam başladı

Ege Suits Kavuklar'da yaşam başladı

Dünyaca ünlü mimarların tasarladığı ve Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme’nin İzmir’e hediye ettiği Ege Suits’te yaşam başladı.

İzmir, yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirecek bir proje ile tanıştı. Hayata değer katmak için tasarlanan Ege Suits, yaşayanlara sunduğu olanaklarla yaşam kalitesini hep daha yukarıya taşıyor. Her bir detayın titizlikle planlandığı Ege Suits, her yaştan farklı zevklere sahip, hayatın tadını eksiksiz çıkarmayı planlayanların buluşma noktası haline geldi. Yüzde 75'inin satışı tamamlanan Ege Suits, 7 yıldızlı hizmetleri ile yaşam kalitenizi artırmak üzere tasarlanmış ince detayları ile baş döndürüyor.

Dünyaca ünlü tasarımcıların ince dokunuşları ile hayata geçen Ege Suits yeni sahiplerini ağırlamaya başladı. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin İzmir'e hediye ettiği ‘yaşayan proje', konut sahiplerini iş hayatının stresinden uzaklaştırırken, sağlıklı ve seçkin yaşam kültürünün kapılarını aralıyor.

Ege Suits

Günün her saatinde teknik servis, temizlik, rezervasyon ve güvenlik gibi residans hizmetlerinin standart olarak tanımlandığı Ege Suits, farklı zevklere hitap eden sosyal alanları ile yeni bir yaşam tarzı sunuyor. Business Club, ofise gitmek zorunda kalmadan işlerinizi takip etmenize ve hatta toplantılarınızı evinizin konforunda yapmanıza izin verirken, Kids Club'da çocuklar kendi yaşlarına uygun oyun konsolları ve farklı oyuncaklar ile grup olarak keyifli ve güvenli şekilde vakit geçirebiliyor.

Sağlıklı yaşamın hayatlarının vazgeçilmez bir parçası olarak görenler Ege Suits'in masaj odaları, fitness stüdyosu, bahçe koşu parkuru, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahalarını kullanırken, yüzme tutkunları ise İzmir'in üzeri açılıp kapanabilen yarı olimpik tek yüzme havuzunda yılın her günü havuza girebiliyor. Dev ekranda oyun oynamayı sevenler için düşünülmüş Game Club ve puro tutkunları için özel tasarlanmış Cigar Club yine Ege Suits'in gusto kültürünün bir parçası olarak sunuluyor.

Sınırsız konfor ve yaşamınıza değer katan ayrıcalıkların adresi Ege Suits, sınırlı sayıdaki konutla ayrıcalıklı ve seçkin bir yaşamı hedefleyenleri bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Suits Kavuklar tanıtım filmi
  • 28.05.2014 15:44

Ege Suits Kavuklar tanıtım filmi

70 rezidanstan oluşan Ege Suits, Kavuklar Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. E ...

Point Bornova AVM, 22 Ekim'de açılacak
  • 25.09.2015 11:32

Point Bornova AVM, 22 Ekim'de açılacak

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, ofis ve konut yatırımlarının ardından İzmir’deki i ...

Kavuklar, İzmir’e 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor!
  • 02.06.2015 10:36

Kavuklar, İzmir’e 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’e değer katacak 3 farklı proje ile toplam ...

Ege Suits Kavuklar'da yaşam başladı
  • 09.04.2015 13:10

Ege Suits Kavuklar'da yaşam başladı

Dünyaca ünlü mimarların tasarladığı ve Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme’nin İzmir ...

İşte Kavuklar Altındağ Konutları'nın satış tarihi!
  • 29.12.2014 15:44

İşte Kavuklar Altındağ Konutları'nın satış tarihi!

İzmir'in standartları burada belirleniyor şeklinde tanımlanan Altındağ Konutları ...

5 yılda 600 milyon dolar...
  • 25.08.2014 11:23

5 yılda 600 milyon dolar...

Kavuklar Gayrimenkul, İzmir Altındağ'da 1160 konutluk yeni projeye başlıyor ...