maritbet girişmaritbet
Ege Adaları Evleri'nde villalar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Ege Adaları Evleri'nde villalar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Sabancı İnşaat tarafından inşa edilen Ege Adaları Evleri’nde villalar tek tip 4+1 olarak tasarlanıyor.

Sabancı İnşaat tarafından hayata geçirilen Ege Adaları Evleri projesi 7 adet tripleks villadan oluşuyor. Tek tip 4+1 villalardan oluşan projede villalar, brüt 165, net 145 metrekare büyüklükten oluşuyor.

İzmir’in Urla ilçesinde meydana gelen Ege Adaları Evleri projesinde her villa İzmit Körfezi’ni görecek şekilde denize manzarasına sahip, Ön cephesinde deniz manzarası bulunan projenin arka cephesinde de orman manzarası yer alıyor.

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden olan, Ege’nin en sah kasabası Urla Çeşmealtı’nda yer alan Ege Adaları Evleri’ eşsiz güneşi, doğal güzellikleri ve masmavi deniziyle çok özel bir yaşam sunuyor.

Panoramik ada manzarasına sahip eşsiz 7 farklı villadan oluşan Ege Adaları Evleri’nde her villada, Country Lake mutfak, Çimstone tezgah, 3’lü Teka marka ankastre set, lake kapılar ve süpürgelikler, ahşam merdiven basamaklar, Vitra gömme rezervuar, Eca vitrifiye, Viko armatür, yerden ısıtma alt yapısı ve multi sistem soğutma bulunuyor. Aynı zamanda sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti bulunmaktadır.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilemektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Tek tip olarak 4+1 villalardan oluşan Ege Adaları Evleri’nde, villalar 7 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Ege Adaları Evleri projesinde konutlar banka kredisine uygun durumda.

  • Etiketler:

Yorum Yaz