maritbet girişmaritbet
Ebruli Kayaşehir projesinde fiyatlar ne kadar?

Ebruli Kayaşehir projesinde fiyatlar ne kadar?

Ebruli İnşaat'ın en özel incilerinden Ebruli Kayaşehir projesi satışlara hızla devam ediyor.

İnsana odaklı hizmet anlayışıyla Ebruli İnşaat 30 bin m2 arsa alanı ile ailenizle sosyal yaşamınıza renk katacak Ebruli Kayaşehir projesi, gelişmiş tecrübesi ile kalite ve lüksü bir arada deneyimleyeceğiniz daireler sunmaya devam ediyor. 

Ebruli Kayaşehir projesinde sadece %35 peşin ödeme sonrası 60 ay 1.20 vade imkanı ile Emlak Konut güvencesiyle hayalinizdeki daireye sahip olma fırsatını yakalayın.

Ebruli Kayaşehir Emlak Konut ile sağladığı kefilsiz senetsiz ödeme olanakları ile 2+1 , 3+1,  ve 4+1 dairelerin satışını 10 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlar ile sınırlı sayıda sahip olan ailelerden biri olmanıza imkan tanıyor. Bu proje ile deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun radyo temel yapısıyla yaşam güvencenizi artırabilirsiniz.

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir’in Kayaşehir mahallesinde yer alan Ebruli Kayaşehir lokasyon avantajı ile kolay ulaşım imkanı sunuyor.
Farklı mimari tasarımları konfor, yaşam alanları ve sosyal donatıları beraberinde sunan bu projede 289 konutun satışları hızla devam ediyor. 

Bilgi almak için http://www.ebruliinsaat adresinden veya 444 26 93 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz