maritbet girişmaritbet
Düşler Vadisi Riva'dan Galatasaray'a büyük gelir!

Düşler Vadisi Riva'dan Galatasaray'a büyük gelir!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi Riva projesinin kalan kısmından 11 milyar TL gelir beklediklerini ve bu rakamın 2.2 milyar TL'sinin Galatasaray Spor Kulübü'nün kazanacağını açıkladı. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise projedej şu ana kadar Galatasaray'ın kasasına 170 milyon dolar ve ek olarak 90 milyon TL girdiğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hatipoğlu, yönetici ve üyeler, Riva'daki Düşler Vadisi Proje alanında düzenlenen sohbet toplantısında bir araya geldi. Başkan Özbek, "Proje, deprem konusunda en sağlam bölgede olması nedeniyle satışların çok iyi gideceğini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

gsyiad düşler vadisi riva toplantı

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hatipoğlu ise "500 tane villa bitmiş durumda 200 tanesi inşaat aşamasında. Bu projedeki her 100 liranın 20 lirası Galatasaray'ın kasasına giriyor. Tüm Galatasaraylıları projeye destek vermeye çağırıyorum." dedi.

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz ise "İlk etapta 500 villlayı bitirdik. İkinci etabımız 6 ay ile 1 yıl içinde teslimatlar devam edecek. Önümüzdeki 2-3 yıl içinde de proje bitmiş olacak." bilgisini verdi.

düşler vadisi riva gsyiad

Yeni etapta Galatasaray'ın kasasına 2.2 milyar TL girecek

Proje kapsamında toplam bin 330 villa yapılacağını dile getiren Yılmaz, projenin kalan kısmından 11 milyar gelir elde edileceğini ve Galatasaray'ın projenin kalanından 2.2 milyar lira kazanacağını söyledi. Galatasaray Spor Kulübü'nün, Düşler Vadisi Riva projesinden şu ana kadar 170 milyon dolar ve ek olarak 90 milyon TL kazandığı açıklandı.

düşler vadisi riva lagün havuz

  • Etiketler:

Yorum Yaz