maritbet girişmaritbet
Dusit, Avrupa'ya Ağaoğlu Maslak 1453'le adım attı!

Dusit, Avrupa'ya Ağaoğlu Maslak 1453'le adım attı!

Suudi yatırımcı Abduljawad Holding ile Dusit International arasında lüks rezidans işletmeciliği anlaşması imzalandı.

4 kıtada 29 turizm tesisi işleten DusitThani 2020'ye kadar 47 otel daha işletmeye açacak. Türkiye'ye ilk kez girecek olan DusitThaniMaslak İstanbul Ağustos 2018'de işletmeye açılacak. 

Hızlı büyüyen küresel turizmşirketi Dusit International, Suudi Arabistan merkezli yatırım şirketi Abduljawad Holding A.Ş. ile Maslak İstanbul, Türkiye'de bulunan DusitThanirezidans işletmeciliği için yönetim anlaşması imzaladı. DusitThani Rezidans Maslak 1453'ün içinde yer alacak. Maslak 1453 İstanbul'un Avrupa yakasında 2 milyon metrekarelik bir alanda kurulu ticari, konut ve ofislerin bulunduğu bir merkez olacak.
İstanbul Boğazından sadece 4 km, Taksim Meydanı'na 15km ve şehrin Üçüncü Havaalanı'na ise 20 km uzaklıkta yer almakta. DusitThani Rezidans Maslak İstanbul, DusitInternational'ın Türkiye'deki ilk projesi olacak. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından geliştirilen ve çağdaş Güneydoğu Asya tasarımından esinlenen ve DusitInternational'ın imzasını taşıyan zarif servisiyle yönlendirilen 300'den fazla lüks daireyi kapsıyor.
Hizmet verilen daireler mülkiyetin çoğunu oluştururken, kiracılara uzun süreli olarak kiralanan birimlerle birlikte markalaşmış bir konut da olacak.Tek yatak odalıdan dört yatak odalıya kadar alternatifler mevcut olacak ve her biri yüksek kaliteli armatürlerle ve mobilyalarla eksiksiz döşenecek. 41 katlı binanın üst katlarında yer alan odalar orman manzarasına sahip olacak. 

İçerisinde çocuklu aileler için de uygun olan rezidanslar,yüzme havuzu, toplantı odaları, lobi, şarküteri, en son donanıma sahip büyük spor salonu ve SPA olacak. Konuklar için ayrıca çeşitli barlar restoranlar, mağazalar, tiyatro salonları gibi sosyal ve kültürel yaşam alanları olacak.

İmza töreninde konuşanDusit International Grup CEO'su SuphajeeSuthumpun; "Abduljawad Holding ile yapmış olduğumuz ortaklık neticesinde DusitThani markasını Türkiye'ye ilk kez getirmekten dolayı memnunuz. Bu ortaklık zincirimizin küresel anlamda genişlemesine katkıda bulunacak ve Dusit markasını Avrupa, Ortadoğu ve ötesine taşıyacak. Türkiye'nin en prestijli projelerinden Maslak 1453'te hayata geçecek DusitThani Maslak İstanbul 2018 yılında hizmete girecek. Dusit International Grup CEO'su SuphajeeSuthumpun misafirlerimize eşsiz ve zarif konukseverlik sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz "diye de ekledi.

Abduljawad Holding A.Ş. Genel Müdürü;"Maslak 1453 projesi İstanbul'da en çok konuşulan projelerden biri ve kendi başına eşsiz bir turizm merkezi olacak.Dusit'in dünyadaki önemli pazarlardaki otel, tatil köyleri ve hizmet sunduğu konutların deneyimi ile DusitThaniResidences Maslak İstanbul, dünyanın dört bir yanından gelecek olan ziyaretçiler için zarif bir misafirperverlik ışığı olacak "dedi.Dusit International şu anda dünya çapında 29 mülk üzerinde faaliyet gösteriyor ve dört farklı markanın 45 onaylanmış projesine sahip:  DusitThani, DusitD2, DusitPrincess ve DusitDevarana. DusitThaniResidences Maslak İstanbul'un Ağustos 2018'de açılması planlanıyor.

Ağaoğlu, 2017'de İstanbul'da Anadolu ve Avrupa Yakası'nda toplam 4 yeni projenin lansmanını yapacak. Öte yandan Ağaoğlu, TMSF'de olan şirketlerle de ilgilenebileceklerini açıkladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dusit, Avrupa'ya Ağaoğlu Maslak 1453'le adım attı!
  • 01.12.2016 12:46

Dusit, Avrupa'ya Ağaoğlu Maslak 1453'le adım attı!

Suudi yatırımcı Abduljawad Holding ile Dusit International arasında lüks rezidan ...