maritbet girişmaritbet
Dumankaya Modern'de yaşam başladı, teslimler festivalle kutlandı!

Dumankaya Modern'de yaşam başladı, teslimler festivalle kutlandı!

Dumankaya İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası’nın en önemli noktalarından biri olan Esenyurt Bahçeşehir’de gerçekleştirdiği “Dumankaya Modern” projesinin teslimlerini keyifli bir festivalle kutladı

 

Daire sahiplerinin, Esenyurt sakinlerinin ve Esenyurt'un önde gelen simalarının katıldığı festivalde katılımcılar farklı atölyelere katılarak, La Descarga'nın renkli konserini izleyerek keyfili anlar yaşadı. 
 
Dumankaya İnşaat, mimari, tasarım, doğa ve ışık boyutlarıyla Dumankaya farkını Bahçeşehir'e getiren, sanat ile yaşamı bir arada sunan Modern projesinin anahtar teslimlerini renkli bir festivalle kutladı. 18 Kasım 2012 Pazar günü daire sahiplerinin, Esenyurt sakinlerinin ve Esenyurt'un önde gelen simalarının katıldığı Dumankaya Modern'de gerçekleştirilen festivalde, katılımcılar ebru sanatı, atıklardan heykel, sabun yapımı ve yağlıboya resim gibi farklı atölyelerde farklı sanat dallarını öğrenme ve Gülseren'in latin müzik grubu La Descarga'nın verdiği keyifli konserle eğlenme fırsatı yakaladı. 
 
Eesenyurt sakinlerinin, Esenyurt'un önde gelen isimlerinin ve daire sahiplerinin katıldığı festivalde açılış konuşması yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya şunları söyledi “ Dumankaya İnşaat, 2 ay sonra gayrimenkul sektöründe hizmet veren yarım asırlık bir kuruluş olacak. 50 yıllık süre zarfında, özellikle Anadolu Yakası'ndaki projelerimizi siz değerli müşterilerimize teslim ederek mutlu aileler için konforlu yaşam alanları geliştirdik. Dumankaya Modern ise, bizim Avrupa Yakası'nda gerçekleştirdiğimiz ilk proje olarak ayrı bir öneme sahip. 50 yıllık tecrübemizle birlikte Dumankaya Modern'e verdiğimiz emeğin sonuçlarını görmenin ve dairelerimizi zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz”.
 
 
İnşaat sektörünün hem emek hem de sermaye gerektirdiğini, müşterilere yeniliği ve konforu bir arada sunmanın çok önemli olduğunu ve yapılan müşteri anketlerinde %96 memnuniyet oranıyla başarıya ulaştıklarını vurgulayan Halit Dumankaya “Bizler gayrimenkul geliştirici olarak 24 saat çalışıyor, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yeniyi ve konforu sunmak için uğraş veriyoruz. Sadece inşaat ve satış sürecinde değil, satış sonrasında da müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetleri sürdürmeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda ‘her aşamada mutlu ev sahipleri' ilkesinden yola çıkarak Dumankaya Pusula'yı oluşturduk. Dumankaya Pusula ile müşterilerimiz, evlerinin dekorasyon aşamasından kiralanmasına, taşınmalarından, seyahat planlamalarına, araç kiralamadan tıbbi desteğe ya da konser, sinema gibi kültür sanat etkinlikleri rezervasyonlarına kadar tüm Dumankaya hizmetlerine tek bir yerden erişerek kolaylıkla faydalanabiliyorlar. Tüm bu hizmetlerimizle birlikte yeni daire sahiplerimize kapılarımızı açarak dairelerinde sağlıklı, mutlu ve huzur içerisinde oturmalarını temenni ediyorum” dedi. 
 
Halit Dumankaya'nın ardından konuşma yapan Esenyurt İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa sözlerine daire sahiplerini kutlayarak başladı. “2004 yılında göreve geldiğimiz andan itibaren bölgenin gelişmesi için uzun vadeli planlamalar yaptık, Dumankaya İnşaat da Esenyurt'un modern görüntüsünü kazanmasına yardım eden ve bölgeyi kalkındıran önemli projeleriyle bölgeye önemli bir değer kattı. Dumankaya Modern TEM ve E-5'e, bölgedeki hastanelere ve okullara, yaşam alanlarına yakınlığıyla tam bir cazibe merkezi. Marmaray'ın da bölgeden geçmesiyle birlikte edineceği merkezi lokasyonuyla Dumankaya Modern Esenyurt'un en önemli yaşam alanlarından biri oldu. Bu güzel ve anlamlı projenin daire sahiplerinin evlerinde huzurlu, mutlu ve sağlıkla oturmasını diliyor, çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Dumankaya Modern İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 672 88 98

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dumankaya Hi-Fit, 17 Nisan'da görücüye çıkacak
  • 03.04.2014 13:49

Dumankaya Hi-Fit, 17 Nisan'da görücüye çıkacak

Dumankaya İnşaat Bahçeşehir'de Hi-Fit ile ayrıcalıklı bir yaşam konseptinin kapı ...

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'deki yeni projesi için ön talep topluyor!
  • 19.07.2013 15:45

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'deki yeni projesi için ön talep topluyor!

Esenyurt-Bahçeşehir bölgesinde Dumankaya Modern, Dumankaya Modern Vadi ve Dumank ...

Dumankaya'dan Bahçeşehir ve Sancaktepe'ye iki yeni proje!
  • 19.07.2013 09:03

Dumankaya'dan Bahçeşehir ve Sancaktepe'ye iki yeni proje!

Anadolu Yakası'nda ve Bahçeşehir bölgesinde başarılı projelere imza atan Dumanka ...

Konut projelerinde yeni trend: Buçuklu daireler!
  • 18.03.2013 15:12

Konut projelerinde yeni trend: Buçuklu daireler!

Konut projelerinde "buçuklu daire" seçenekleri giderek yaygınlaşıyor. Buçuk odal ...

ProPlan Proje Yönetimi, MIPIM Fuarı'nda faaliyetlerini anlattı!
  • 12.03.2013 13:30

ProPlan Proje Yönetimi, MIPIM Fuarı'nda faaliyetlerini anlattı!

ProPlan Proje Yönetimi, MIPIM Fuarı'na katıldı. Firma yetkilileri çalışmaları ha ...

Flex Kurtköy'de 110 bin 700 TL'ye home ofis! Son gün 18 Şubat!
  • 14.02.2013 08:53

Flex Kurtköy'de 110 bin 700 TL'ye home ofis! Son gün 18 Şubat!

Dumankaya Fırsatları'nda kampanya devam ediyor. Flex Kurtköy projesinde brüt 40 ...