maritbet girişmaritbet
Döveç Grup, yüzde 20 büyümeyi hedefliyor

Döveç Grup, yüzde 20 büyümeyi hedefliyor

Kuzey Kıbrıs'ın öncü inşaat şirketlerinden Döveç Group 2019’da emsalsiz projelere imza atmayı ve %20 büyümeyi hedefliyor.

Kuzey Kıbrıs'ta inşaat sektörüne yön veren şirketlerden Döveç Group; Four Seasons Life, Courtyard Long Beach ve Terrace Park projelerinde çalışmalarını sürdürüyor. 

Kuzey Kıbrıs'ta inşaat sektörüne yön veren Döveç İnşaat, 1989 yılında Muharrem Döveç tarafından kuruldu. İkinci kuşağın iş başına geçmesiyle birlikte sadece inşaatta değil, satış ve satış sonrası hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal alanlarda faaliyet göstermeye başladı. Döveç Grup, Döveç İnşaat, Arredo Mobilya, Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsü içinde bulunan Alfam Öğrenci Yurtları, Doveç Fıtness Center, Auto Trend ve DCS gibi katma değeri yüksek sektörlere yatırım yaparak her geçen gün group şirketlerine yenisini eklemekte. İnovasyon çalışmaları ve güçlü pazarlama ağı sayesinde inşaat sektöründe aranılan firma konumuna gelen Döveç inşaat, kaliteli ve emsalsiz projeleri ile yerli ve yabancı yatırımcının dikkatini çekmeyi başardı. Kuzey Kıbrıs'ta inşaat sektörüne yön veren Döveç İnşaat, çevreye duyarlı, estetik ve fonksiyonel açıdan trend ve teknolojik çözümlerle farklı tasarımlar oluşturmuştur. Faaliyetlerini yasalara ve standartlara uygun olarak sürdürerek tüm adada 30 yıllık güveni sağlamayı başarmıştır. Döveç Group, bir çok farklı sektörde verdiği hizmetlerle ülkenin kalkınmasında etkin rol oynamaktadır. Kurulduğu günden itibaren en yeni teknolojiyi kullanarak ve hizmet alanını sürekli büyüterek profesyonel hizmet sunan Döveç Grup bugün 300 çalışanıyla farklı sektörlerde hizmet vermeye devam ediyor. 

Courtyard Long Beach

Mükemmel coğrafi konumu ile Kuzey Kıbrıs'ın en güzel plajlarından biri olan Long Beach'e yürüme mesafesinde ve aynı zamanda hastane, AVM ve Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne 10 dk mesafededir. 5 yıldızlı otel konseptini kendi içerisinde barındıran Courtyard Long Beach ev sahiplerine her gün evinde tatil imkanını sunuyor. 11 blokta, 8 dükkanın yanı sıra studio, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleriyle sunulan toplam 420 dairenin yer aldığı Courtyard projemiz, bölgedeki otellerin azlığı sebebi ile yatırımcısına günlük kiralamalı yüksek kira getirisi de sunmakta. Projenin öne çıkar özellikleri; açık & kapalı yüzme havuzu - çocuk yüzme havuzu ve aqua park restaurant & kafe - fitness center - sauna - jakuzi - güzellik merkezi aktivite merkezi (bilardo, oyun makineleri) - satranç alanı çocuk oyun parkı - çocuk kreşi ve mini club - yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu - engelli yolları ve park yeri - zeytin, limon, palmiye ağaçları - çim alanlar market - hediyelik eşya mağazası - çamaşırhane - rent a car resepsiyon, kat hizmetleri ve bakım onarım - otopark - güneş enerjili çevre lambaları. 

Four Seasons Life

Kuzey Kıbrıs İskele bölgesinde İskele Koyu'nda denize sıfır 102 bin metrekare arazide 65 bin metrekare peyzaj alanı üzerine kurulu Four Seasons Life evleri, bulunduğu doğal coğrafya ile sınır gözetmeksizin bütünleşen ve İskele'yi en yalın haliyle hissetmenize imkân tanıyan bir proje. Four Season Life'ta açık havuzdan çocuk havuz ve oyun alanlarına, saunadan fitness salonuna, otoparktan güvenliğe kadar ihtiyaç duyabileceğiniz her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Projemizde konut sayısı 420. Aktivite alanları ise; çocuk oyun alanı, spa, bisiklet yolu, spor salonu, su sporları, ana restoran, havuz barı, kumsalda bar, aqua park, yürüyüş yolu şeklinde sıralanabilir. 

Terrace Park

Gazimağusa'nın merkezindeki coğrafi konum avantajı sayesinde Doğu Akdeniz Üniversitesi, hastane, alışveriş merkezleri, restaurant ve kafelere olan yürüme mesafesindeki yakınlığı ile alıcısına kısa sürede kar getiren bir yatırım dönüşüyor. Yatırımcılarına yüksek getiri sağlayan Terrace Park projesinde birbirinden farklı stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dublex loft daire alternatifleriyle sunulan toplam 102 adet rezidans yer alıyor.

Bugüne dek hayata geçirdiğimiz 100'ün üzerindeki binayı, 2000'den fazla aileye yüksek standartlarda sunduk ve markalı konut projelerine öncülük ettik. İnşa ettiğimiz nitelikli konut projelerle yatırımcılarımıza kazanç ve güven sunmaktayız. Bölgeye nazaran ekonomik oranda tutulan fiyatlar yatırımcıların projeye olan ilgisini artırmaktadır. Hayatın tüm renklerini arayanlar için mutlaka bir yaşam alanımız bulunmaktadır.
İskele Long Beach bölgesinin en büyük projesi olarak öne çıkan ve eşsiz konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyan Courtyard Long Beach Adanın kalbinde Sadece 420 aileye özel yaşam alanı sunmaktadır.

“Bu yıl 6.'sı düzenlenen Property NC Emlak Ödülleri 2019'da ‘Yılın En İyi İnşaat Şirketi' ödülü dalında birinciliğe layık görüldük. 30 Mart gecesi düzenlenen ödül töreninde büyük gurur yaşadık. Bu ödül bize doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Aynı zamanda yolumuza devam ederken projelere olan inancımızı ikiye katladı.”

Döveç Group olarak, 2018 yılını başarılı bir şekilde geçirmiş olmanın mutluluğu ile hedeflerimiz doğrultusunda 2019 için çalışmalara başladık. 2019 yılı bahsetmeden önce 2018 gerçekleştirdiğimiz başarılardan söz etmek istiyorum. Bunlardan ilki bu yıl 6. kez gerçekleştirilen Property NC Emlak Ödülleri 2019'da “Yılın En İyi İnşaat Şirketi” ödülü dalında birinciliğe layık görüldük. 30 Mart gecesi düzenlenen ödül töreninde büyük gurur yaşadık. Bu ödül bize doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Aynı zamanda yolumuza devam ederken projelere olan inancımızı ikiye katladı. Ayrıca 13 kategori ile en çok ödülü alarak geceye damga vurduğumuz başarı dolu bir yıl olması bizi sevindirdi. Çalışmalarımızın ödüllerle taçlandırılması bizim için ayrı bir gurur kaynağı oluyor.

Yılın En İyi İnşaat Şirketi Platinum Ödülü, En İyi Müteahhitlik Şirketi Gold Ödülü, Courtyard Longbeach En İyi Yeni Proje Tasarımı, Terrace Park ise En İyi Apartman Dalında Platinum Ödülü, Golden Residence En İyi Rezidans Projesi, Döveç Group Long Beach Office En İyi Yapı Renovasyonu, En İyi Lüks Villa ve En İyi Müteahhitlik Şirketi Web Sitesi Ödüllerini de Kazandık. Döveç Group bünyesinde faaliyet gösteren Arredo Design, bu yıl 6. gerçekleşen Property NC Emlak Ödülleri 2019'da “Yılın En İyi Mutfağı” ve “En İyi Endüstriyel Yapı Tasarımı” kategorilerinde platinum ödülleri kazanarak sektöründe öncü olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bir diğer Döveç Group firması olan Alfam Dormitories ise “En İyi Yatırım Projesi” ve “En İyi Ticari Proje ödüllerine” layık görüldü. Ayrıca, Döveç Group'un 4 ortaklı projesi “Four Seasons Life” En İyi Sahil Evleri Sitesi ödülünü kazanmış bulunmakta. Bunlar bize gurur veren gelişmeler. 

Sadece yatırım yapmak değil içeriği tamamen doğa dostu ve günümüz teknolojisine, yaşam konforuna uygun projeler üretmek istedik. Yerli ve yabancı yatırımcının dikkatini çekerek satış ve satış sonrası hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal alanlarla faaliyet sunmaktayız. Döveç Group olarak amacımız, müşterilerimizin her zaman yanında olmak ve yaşam kalitesini her alanda daha da artırmak. Müşterimiz her zaman işimizin odağında bulunmaktadır. Müşterilerimizin satın alacakları evlerin kaliteli olmasına özen gösteriyoruz. Döveç Group ile özdeşleşen kaliteyi çok önemsiyoruz. Projelerimizin her bir detayıyla titizlikle uğraşıyoruz.

Güzel iklimi, güvenli olması, suç oranlarının düşüklüğü, yaşamın ve sosyal hayatın ucuz olması, Türkçe konuşulması Türkiye'den göç etmek isteyenler için cazip bir seçenek olarak Kuzey Kıbrıs'ı ön plana çıkartıyor. Adada gayrimenkul fiyatlarının İngiliz Sterlini üzerinden oluşması yatırımcıları kur riskinden korunuyor. Ayrıca kiralar da İngiliz Sterlini üzerinden belirleniyor. Satın alınan konutların ve dairelerin amortisman süresi 8-13 yıl aralığında gerçekleşiyor. İstanbul'daki 20 yıl üstündeki amortisman süreleri ile karşılaştırıldığında Kuzey Kıbrıs'ta ev satın alıp kiraya vermenin cazibesi daha iyi anlaşılıyor. Kuzey Kıbrıs'ta yeni üniversiteler devreye girdikçe burada çalışacak akademik personelin satın alma, öğrencilerin kiralama talebi adadaki gayrimenkul fiyatlarını ve kiraları yukarı seviyelere taşıyacak bir faktör. Benzer şekilde artan turizm yatırımları ile bu sektörde çalışan kişiler ve ailelerin konut talebi piyasayı yukarıya taşıyacak faktörlerden.

2019'da mevcut projelerimiz Terrace Park'ı söz verdiğimiz tarihten erken bir zamanda müşterilerimize teslim edeceğiz. Bununla birlikte Courtyart Long Beach ve Four Seasons life projelerinde 1. etap satışlarını tamamlamayı hedefliyoruz. Ayrıca son yıllarda şirket olarak yakaladığımız yüksek ivmeli büyüme eğilimini devam ettirip yüzde 20 büyüme ile 2019'u tamamlamayı öngörüyoruz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz