maritbet girişmaritbet
Doğa Yaşam Evleri Ağustos ayında teslim edilmeye başlıyor!

Doğa Yaşam Evleri Ağustos ayında teslim edilmeye başlıyor!

Dias Investment tarafından deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Doğa Yaşam Evleri projesinde dairelerin fiyatı 3 milyon 400 bin TL’den başlıyor.

Dias Investment tarafından hayat geçirilen Doğa Yaşam Evleri projesi 7 bin 671 metrekare arsa üzerine 6 katlı 4 blokta toplam 72 adet daireden oluşuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan Doğa Yaşam Evleri projesinde konut tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 48 adet 3+1 ve 24 adet 2+1 dairenin olduğu Doğa Yaşam Evleri projesinde daireler 88 ila 142 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Ege bölgesinin en gelişmiş lokasyonlarından biri olarak değerlendirilen Muğla’nın Milas İlçesi’nde inşa edilmekte olan Doğa Yaşam Evleri, Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil beldelerinden olan Bodrum’a yakınlığıyla konut alıcılarının dikkatini çekiyor. Bulunduğu konum açısından tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğiniz, şehirden uzakta bir şehir hayatı vaat ediyor.

Her yaşam tarzına uygun olan Doğa Yaşam Evleri’nde açık yüzme havuzu, açık otopark, fitness merkezi, güvenlik hizmeti ve özel peyzaj alanlarıyla hem çocuklar için oyun alanları, hem de yetişkinler için spor ve eğlence amaçlı farklı farlı birçok sosyal alan bulunuyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Doğal Yaşam Evleri projesinde 2+1 daireler 3 milyon 400 bin TL’den, 3+1 daireler 3 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan projede 0,69’dan başlayan faiz oranlarıyla “Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim” kampanyasından yararlanarak ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sunuluyor.

Doğa Yaşam Evleri nerede?

Her türlü ulaşımın kolay olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Doğa Yaşam Evleri Milas Bodrum Havaalanı’na 15 dakika, Milas Çarşı’ya 5 dakika, Güllük Limanı’na 20 dakika ve Muğla merkeze 60 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz