maritbet girişmaritbet
Divan Rezidans İzmir, Mistral Yapı imzasıyla yükselecek!

Divan Rezidans İzmir, Mistral Yapı imzasıyla yükselecek!

Otelcilik ve yiyecek - içecek sektörünün ardından rezidans işletmeciliğine de hızlı bir giriş yapan Divan Grubu, Mistral Yapı'nın inşa edeceği ve 2015'te tamamlanması öngörülen "Divan Rezidans İzmir" projesine imza atacak

 

Otelcilik ve yiyecek - içecek sektörünün ardından rezidans işletmeciliğine de hızlı bir giriş yapan Divan Grubu, Mistral Yapı'nın inşa edeceği ve 2015'te tamamlanması öngörülen "Divan Rezidans İzmir" projesine imza atacak.

Divan Grubu, Türkiye'nin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği projelerin ardından Ege Bölgesi'nin en önemli şehrine de hizmet anlayışını taşımaya hazırlanıyor.

İzmir'e yeni bir soluk getirecek olan Divan Rezidans İzmir; otel kalitesini ve ev konforunu tek bir projede buluşturuyor. Mistral Yapı'nın inşa edeceği ve Divan Grubu'nun işletmeciliğini üstleneceği projenin imza töreni geçtiğimiz günlerde Divan İstanbul'da gerçekleşti.

Divan Grubu CEO'su Markos Bekhit ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Faik Öztunç ile Mistral Yapı Gayrimenkul San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haydar İnaç tarafından imzalanan anlaşma ile projeye start verildi.

YATIRIM MALİYETİ 300 MİLYON TL OLACAK

Kentin Bayraklı Bölgesi'nde; Manhattan Projesi olarak nitelendirilen Yeni Kent Merkezi'nde ve Yeni Adliye Binası'nın karşısında konumlanacak olan Divan Rezidans İzmir'in tahmini yatırım maliyetinin 300 milyon TL olması bekleniyor.

Divan Rezidans İzmir; 25.000 m2 konut, 40.000 m2 ofis alanına sahip iki kule ile 10.000 m2 kiralanabilir çarşıdan oluşuyor. Ofis kulesi 45 kat, konut kulesi 40 kat ve alışveriş merkezi ise 2 katlı sokak çarşısı olarak planlanmaktadır. Mistral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı projeyle ilgili yaptığı açıklamada; mimari ve mühendislik olarak herkesin beğeneceği, yaşayanlarına kalite sunan ve şehre katma değer yaratacak bir yapı ortaya çıkaracaklarını belirtti. Türkkanı, bu projeyle İzmir'in yeni bir sembole daha sahip olacağını da vurguladı

Turizmde Bu Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Divan Residence İzmir projesi görücüye çıktı!
  • 23.09.2022 11:33

Divan Residence İzmir projesi görücüye çıktı!

Teknik Yapı tecrübesi ve Koç Grubu’nun kaliteli hizmet anlayışı da Ege Mahallesi ...

Divan Rezidans İzmir, Mistral Yapı imzasıyla yükselecek!
  • 28.09.2012 12:00

Divan Rezidans İzmir, Mistral Yapı imzasıyla yükselecek!

Otelcilik ve yiyecek - içecek sektörünün ardından rezidans işletmeciliğine de hı ...