maritbet girişmaritbet
Delta, Bahçelievler'de Delta İncirli'yi inşa edecek

Delta, Bahçelievler'de Delta İncirli'yi inşa edecek

Delta Proje İNŞ. Turizm SAN. ve TİC. A.Ş. ve Ortakları Zeytinburnu Projesi Adi Ortaklığı, Bahçelievler’de otel, konut ve dükkan projesi yapacak.

İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından Bahçelievler, Kartaltepe Mahallesi, Bağlarbaşı İncirli mevkiinde hayata geçirilecek olan Delta İncirli projesinde Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci başladı.

Delta Proje İNŞ. Turizm SAN. ve TİC. A.Ş. ve Ortakları Zeytinburnu Projesi Adi Ortaklığı tarafından yapılması planlanan Delta İncirli projesi 44 milyon liralık projede bedeli ile hayata geçiyor. 

Toplam 4 bin 981,22 metrekare taban alanı üzerinde, 66 bin 407,94 metrekate inşaat alanına sahip Delta İncirli'de otel bloğunun taban alanı 726,25 metrekare, inşaat alanı ise 24 bin 6 metrekare olacak. 

Mülkiyeti “İMSA İstanbul Meşrubat SAN. ve Gayrimenkul Yatırım İNŞ. Turimz A.Ş.” ye ait parsel üzerinde, eski Elvan Cola fabrikası alanında hayata geçirilecek Delta İncirli, Ocak 2019'da kullanıma açılacak. 

Bulunduğu yerin merkezi olması, iş alanlarının fazlalığı gibi nedenlerle bölgede otel ve konut ihtiyacını karşılayacak olan Delta İncirli projesinde 130 oda ve 260 yatak kapasiteli otel, 96 adet konut ve 50 adet dükkânın yer alması planlanıyor.  

Delta İncirli projesinde 2 adeti 5 katlı; 2 adeti 6 katlı olmak üzere toplam 4 adet konut bloğu ve 1 adet 6 katlı otel bloğu yer alacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Delta, Bahçelievler'de Delta İncirli'yi inşa edecek
  • 01.06.2017 14:46

Delta, Bahçelievler'de Delta İncirli'yi inşa edecek

Delta Proje İNŞ. Turizm SAN. ve TİC. A.Ş. ve Ortakları Zeytinburnu Projesi Adi O ...