maritbet girişmaritbet
Dasif İnşaat Kent Royal evlerini satışa sunuyor!

Dasif İnşaat Kent Royal evlerini satışa sunuyor!

Dasif İnşaat bu kez de Menderes'te yeni bir projeyi gerçekleştiriyor. 35 daireden oluşan Kent Royal yüzme havuzu, güvenlik, peyzaj düzenlemesi, çocuk oyun parkı gibi özellikleri ile dikkat çekiyor

1997 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Dasif İnşaat, İzmir için konforlu ve güvenli yaşam alanları oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. 

Çiftlik Evleri Gaziemir, Susuzlu Evleri, Oasis Park, Konsept Hatay gibi tamamladığı projelerle başarısını kanıtlayan Dasif İnşaat, 2011 yılının ilk yarısında bitirilecek 115 daireden oluşan Çiftlik Evleri Olivya'nın satışlarını da 2010 yılı içinde tamamladı.

İzmir'in şehre yakın, huzurlu ve sakin alanlarını projeleri ile özdeşleştiren Dasif İnşaat bu kez de Menderes'te yeni bir projeyi gerçekleştiriyor. Menderes'in merkezinde ulaşım, alışveriş, belediye, okul gibi imkanlara yakın mesafede konumlanan Kent Royal bu ay itibariyle tanıtım ve satışa sunuluyor.

35 daireden oluşan Kent Royal yüzme havuzu, güvenlik, peyzaj düzenlemesi, çocuk oyun parkı gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Projeyi alçak katlı yapılaşma ile bütün bir konsept haline getiren Dasif İnşaat yetkilileri, doğal konsept üzerine yoğunlaşan projelerine olan talebin giderek arttığını, son yıllarda üretimine önem verdikleri projelerin müşteri beklentisine cevap veren içeriğe sahip olduğunu vurguladı. Günün yaşam şartlarının alıcıların bakış açısını değiştirdiğine dikkat çeken yetkililer, konut beklentilerinin konut donanımı ve yaşam alanları ile bir arada şekillendiğini vurguladı.

Kent Royal iletişim bilgileri

Mail: [email protected]

Kaynak: Yeni Asır

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dasif İnşaat Kent Royal evlerini satışa sunuyor!
  • 28.01.2011 14:55

Dasif İnşaat Kent Royal evlerini satışa sunuyor!

Dasif İnşaat bu kez de Menderes'te yeni bir projeyi gerçekleştiriyor. 35 dairede ...