maritbet girişmaritbet
Cubes Ankara'da pek çok farklı 'Cube' bir araya geldi

Cubes Ankara'da pek çok farklı 'Cube' bir araya geldi

Lejant Proje, Ankara’da hayata geçirilen Cubes Ankara'nın yeni nesil mimarisi ve fonksiyonlarıyla alışılagelmiş kalıpları yıkıyor.

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Cubes Ankara Ofis&Ev projesi, Ankara'nın en farklı mimari projesi olarak dikkat çekiyor. 

Hayaller metrekarelere sığmaz, ama bir araya gelebilir. Cubes Ankara Ofis&Ev birbirinden bağımsız ‘Cube'lerden oluşuyor. Hayalinizdeki mekana göre dilerseniz 1 cube,  dilerseniz 2 veya daha fazla cube alarak, kimsede olmayan ve sadece size özel olacak bir tasarım oluşturabilir, dilerseniz sizin için önceden hazırlanmış, temalı CUBES'lerden biriyle yeni iş hayatınıza hemen başlayabilirsiniz. Misafirlerinizi ağırladığınızda karşılaşacağınız ‘kaç metrekare burası' sorusuna, ‘bilmem; ama tam bana göre' diyebilirsiniz…

İşte bu farkındalıkla ilham kaynağı hayal gücü olan bir proje Cubes Ankara. Bu projenin tasarımında önemli rol oynayan Lejant Proje, Ankara'da yeni nesil mimarisi ve fonksiyonlarıyla alışılagelmiş kalıpları yıkıyor. Lejant Proje ortaklarından Mimar Arif Balaban, “Cubes Ankara; pek çok farklı Cube'ün bir araya gelmesiyle oluşan kübik bir proje. Projenin içindeki farklı Cube'leri bir araya getirerek istediğiniz büyüklük ve yapıda bir ev ve ofis tasarlayabilirsiniz. Cubes Ankara'yı tasarlarken, yenilikçi ve farklı mimari yaklaşım çıkış noktamızdı. Kendimize referans olarak sadece; hayal gücümüzü aldık. İnsanların hayal güçlerini onlara sunulan seçeneklerle sınırlamak istemedik ve metrekareler satın almak yerine, ihtiyaçları ölçüsünde Cube'leri birleştirerek mekan oluşturmalarını sağlamak istedik. Eğer hedef insanların hayatını kolaylaştırmaksa; bu her açıdan öyle olmalıydı.” 

Herkesin bir Cubes'ü var!

Ankara'nın en farklı mimari projesi olan Cubes'te Ankaralıların özgürlükleri de düşünülüyor. Herkesin kendi Cubes'ünü bulabileceği şekilde tasarlanan proje; Lejant'ın çok yönlü düşünme becerisini de gösteriyor. Özgür metrekarelerin sunulduğu Cubes'te ayrıca; minimalliği seçenler için Loft Cubes, manzarasız yapamayanlara Roof Cubes, tarzını sonuna kadar yaşamak isteyenlere Sky Cubes ve Ankara'nın merkezinde doğanın içinde olmak isteyenlere Garden Cubes gibi birçok farklı mimari yapı da sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu
  • 16.10.2021 16:24

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu

Vakıf GYO’nun 1,35 milyar liralık yatırımla Ankara Çukurambar’da hayata geçirdiğ ...

Cubes Ankara projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 29.04.2017 16:03

Cubes Ankara projesinin tanıtım filmi yayında!

Ankara Çukurambar'da Nuhoğlu, Dalgıçlar Gayrimenkul ve Lejant Proje ortaklığında ...

Cubes Ankara projesinin lansmanı yayında!
  • 28.04.2017 17:41

Cubes Ankara projesinin lansmanı yayında!

Nuhoğlu, Dalgıç GY ve Lejant Proje ortaklığında 450 milyon lira yatırımla inşa e ...

Ali Nuhoğlu, Cubes Ankara projesini anlatıyor!
  • 28.04.2017 17:05

Ali Nuhoğlu, Cubes Ankara projesini anlatıyor!

NDL Yapı ortaklığında Ankara Çukurambar'da inşa edilmekte olan Cubes Ankara proj ...

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atıldı
  • 16.01.2018 13:05

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atıldı

Cubes Ankara projesinin otel bölümü için Marriott International’ın Residence Inn ...