maritbet girişmaritbet
Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu

Vakıf GYO’nun 1,35 milyar liralık yatırımla Ankara Çukurambar’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi satışa sunuldu. 

1+1’den 6+1’e kadar değişen konut tipleri ve ofis seçeneklerinin yer aldığı proje; gösteri merkezi, yüzme havuzu, spor, gurme ve alışveriş alanları ile dikkat çekiyor. Ankara’nın havasını değiştirecek Cubes Ankara’da yaşam 2023 yılında başlayacak…

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’daki yeni projesi Cubes Ankara, “Ankara’nın yeni havası” sloganı ile satışa sunuldu. Ankara’nın yeni cazibe merkezi Çukurambar’da ve yatırım potansiyeli son derece yüksek bir bölgede, toplam 217 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulu projede yaşamın 2023’te başlaması planlıyor.  

Bu yıl 25. yılını kutlayan Vakıf GYO’nun 1,35 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Cubes Ankara; farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanan konut, ofis, ticari ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Proje 1+1’den, 6+1’e kadar değişen konut tiplerinin yanı sıra, farklı ofis seçenekleri, kat arasında yer alan açık koşu parkuru, çatı katına konumlanan fitness ve yüzme havuzuyla da dikkat çekiyor. 

Vakıf GYO olarak geleneğin gücü ile geleceğin yaşam alanlarını inşa ettiklerini belirten Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, “Sektörümüzün örnek kuruluşu olma hedefiyle projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Vakıf GYO’nun  25’inci yılında başkentimiz Ankara’da hayata geçirdiğimiz Cubes Ankara’yı sadece bugünün değil, geleceğin ihtiyaçlarına da cevap verecek unsurlarla tasarladık. Cubes Ankara projesinin şirketimiz portföyüne dâhil olduğu günden itibaren, titiz bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarla Ağustos ayının başında inşaat uygulama sürecini başlattık. Çukurambar’ın değişen ve gelişen çehresine uygun fiziksel ve sosyal unsurlara sahip yatırımımız, sadece proje içerisinde yaşayanlara değil, çevresine de sosyal ve kültürel yönden hizmet verecek nitelikte” dedi. 

Ankara’nın sosyal yaşamına dinamizm getirecek

Onur İncehasan, yeni projeler geliştirirken hem Türkiye hem de dünyadaki kentsel ihtiyaçları göz önüne aldıklarını da söyledi. Şehir merkezinde oldukça dinamik bir bölge olan Çukurambar’ın yatırım değeri açısından da büyük potansiyel taşıdığına dikkat çeken İncehasan, “Cubes Ankara, lokasyon avantajı ve yenilikçi tasarımıyla, tamamlandığında bölgenin alışveriş ve yeme-içme merkezi haline dönüşecek. 7/24 yaşayan, kendinden bahsettiren dinamik bir yapıya sahip bir projeden söz ediyoruz. 2023 yılında tamamlama hedefinde olduğumuz projemize henüz satışa sunulmadan önce bile gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Projemizin sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapacak gösteri merkezi, yüzme havuzu, spor, gurme ve alışveriş alanları ile şehrin dinamik yaşamına da ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Doğa dostu malzemelerle tasarlandı

Satılabilir ve kiralanabilir nitelikteki ofis, restoran, kafe, alışveriş alanlarıyla 7/24 her türlü ihtiyaca karşılık vermeyi hedefleyen Cubes Ankara, kentin merkez noktalarına dakikalar içerisinde ulaşabilme imkânı sunuyor. Yeşilden vazgeçemeyenler için kat bahçeleri, teraslar ve ortak alanların da sunulduğu Cubes Ankara,  çocuklara, evcil hayvanlara, doğaya ve engellilere dost bir proje olarak öne çıkıyor. Doğa dostu malzemelerle tasarlanan Cubes Ankara projesi, enerji tasarrufu, geri dönüşümü ön planda tutan sistemi, dünya standartlarındaki dış cephesi ve mimari çözümleri ile sürdürülebilirliğe de katkı sağlayacak.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı’daki taşınmazlarını Tat Metal’a sattı!
  • 10.12.2021 09:19

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı’daki taşınmazlarını Tat Metal’a sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesinde sahip olduğu 106 bağımsız birimin 24'ün ...

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu
  • 16.10.2021 16:24

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu

Vakıf GYO’nun 1,35 milyar liralık yatırımla Ankara Çukurambar’da hayata geçirdiğ ...

Cubes Ankara projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 29.04.2017 16:03

Cubes Ankara projesinin tanıtım filmi yayında!

Ankara Çukurambar'da Nuhoğlu, Dalgıçlar Gayrimenkul ve Lejant Proje ortaklığında ...

Cubes Ankara projesinin lansmanı yayında!
  • 28.04.2017 17:41

Cubes Ankara projesinin lansmanı yayında!

Nuhoğlu, Dalgıç GY ve Lejant Proje ortaklığında 450 milyon lira yatırımla inşa e ...