maritbet girişmaritbet
Crowne Deluxe'te fiyatlar 158 bin liradan başlıyor!

Crowne Deluxe'te fiyatlar 158 bin liradan başlıyor!

Crown markasıyla geliştirdiği son projesi Crown Deluxe ise oldukça iddialı bir proje olarak inşa ediliyor. Projede fiyatlar 158 bin liradan start alıyor

 

Şantiye turumuzda bu hafta Babacan Yapı'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Crown Deluxe projesini geziyoruz. 1996 yılında kurulan ve 2002 yılına kadar cep telefonu ithalatı yapan firma 2003 yılında ise inşaat sektörüne adım attı. Bahçelievler, Bakırköy ve Avcılar'da çok sayıda konut üreten firma 2009 yılında Beylikdüzü'nde markalı proje inşa etmeye başladı. Burada Crown isimli 3 projede 900 daireyi teslim eden Babacan Yapı, böylece sektöre de taç  anlamına gelen Crown markasını getirmiş oldu.

Firmanın Crown markasıyla geliştirdiği son projesi Crown Deluxe ise oldukça iddialı bir proje olarak inşa ediliyor. Projeyi Babacan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Babacan ile birlikte inceliyoruz. Mehmet Bey, projenin lokasyonuna işaret ederek, buranın Esenyurt olarak geçmesine rağmen Bahçeşehir'in dibinde olduğunu söylüyor.

Babacan Yapı genelde satın aldığı arsalar üzerinde inşaat yapıyor. Bu da firmanın güvenirliliği açısından önemli bir işaret oluyor. Mehmet Bey de bölgedeki Akkoza projesinin bir parçası olarak planlanan 13 dönüm büyüklüğündeki bu arsayı geçen yıl satın aldıklarını belirterek, inşaatın büyük bir hızla devam ettiğini söylüyor.

Erken teslim gündemde

220 ve 180 dairelik 2 blokta kaba inşaat tamamlanırken, ince işlere başlanıyor. Mehmet Bey, projeyi erken teslim etmek istediklerini söylüyor. Konutların resmi teslim tarihi 2013 Aralık olarak görünse de 4 ay erken telsim edilebilir. Mehmet Bey erken teslim için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söylüyor.

Ruhsat sıkıntısı yok

Mehmet Bey, projede hiçbir şekilde ruhsat sıkıntısı olmadığını belirterek, yeni planlar doğrultusunda proje tadilatlarını yaptıklarını ve projeye de sorunsuz bir şekilde devam ettiklerinin altını çiziyor. Projedeki konutlar yüzde 1 KDV ile satılırken, kat irtifakı kurulan konutların tapuları veriliyor.

Fiyatlar uygun seyrediyor

Projedeki ilk etaptaki dairelerin neredeyse hepsi satılmış durumda. İkinci etapta ise satışlar yeni başladı. Crown Deluxe projesinde dairelerin metrekare fiyatları 2000 lira arasında değişiyor. Mehmet Bey, kalitesine göre fiyatların uygun olduğunu dile getirirken, “Bölge çok hızlı gelişiyor. Şu anda bölgenin altındayız ama rahatlıkla 3 bin 500 lirayı görür. Özellikle mağazaların tamamlanmasıyla bölge daha da hareketlenecek” diyor.

AVM'ye yürüme mesafesinde

Projenin bulunduğu adada, Medical Park Hastanesi, Festival Park, 20 bin m2 büyüklüğünde spor kompleksi Club İstanbul, 3 kilometre uzunluğundaki restoranlar ve kafelerin yer aldığı meşhur Fransız Sokağı bulunuyor. Proje İstanbul'un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan TEM Otoyolu'na, Akbatı AVM'ye, yeni inşa edilecek TED Ankara Koleji ve Özel İsviçre Hastanesi'ne çok yakın bir yerde bulunuyor. Projenin kendi bünyesinde, fıtness sauna, SPA, Türk hamamı resepsiyon açık kapalı otopark seyir terasları yer alıyor.

Dükkanlar kiralanıyor

Projede yer alan mağazaların da kiralamalarına başlandı. Farklı büyüklüklerde toplamda 45 mağazanın bulunduğu projede dükkan kiralarının metrekaresi 100 lira olarak belirlendi. Ünlü mağazaların talep gösterdiği projede ön anlaşmalar da yapılıyor.

Krediye uygun daireler

Projedeki konutlar banka kredisine uygun bir şekilde satılıyor. Kuveyttürk, Bank Asya, Türkiye katılım Bankası, Finansbank ve Albaraka projeye kredi veriyor.

Yüzde 10 peşinatla satıyor

Babacan Yapı Crown için uyguladığı kampanyada yüzde 10 peşinatla daire satıyor. İlk 1 yıl boyunca bankaya olan taksitlerini Babacan Yapı ödeyip, dekontu müşterilerin adreslerine yolluyor. Bu sistemle anahtar teslimine kadar taksit ödeme sistemi ortadan kalkıyor.

Dairede 50 m2'lik teras var

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler var. Mehmet Bey, projenin en belirgin özelliklerinden birinin teraslar olduğunu ifade ederek, bu projede mümkün olduğu kadar teraslı dairelere yer verdiklerini söylüyor. Öyle ki, teras büyüklüğü bazı dairelerde 50 metrekareye kadar çıkıyor.

Tavan yüksekliği 3 metre

Projedeki daireler yüksek tavanlarıyla dikkat çekiyor. Net tavan yüksekliğinin 2.96 metre olduğu konutlar bu haliyle ferah yaşam alanları sunuyor. Mehmet Bey, yüksek tavanların inşaat maliyetlerini artırmasına rağmen, daha insani olduğunu ifade ediyor.

Göl ve deniz görüyor

24 ve 17 katlı iki bloktan oluşan proje 90 metre yükseğe çıkıyor. 15. kattan sonra göl, 18. kattan sonra ise deniz görüyor.

Projeden B ve A segmenttekiler daire alıyor. Doktor ve pilotların oluşturduğu üst gelir gurubu burayı tercih ediyor. Yatırımcılar da projeye ilgi gösteriyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Crown Deluxe Residence'ta 236 bin TL'ye 2 oda 1 salon!
  • 04.01.2013 13:10

Crown Deluxe Residence'ta 236 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Akıllı intercom sistemi yangın alarmlı, hırsız alarmlı ve evden asansör çağırma ...

Crown Deluxe Bahçeşehir'de fiyatlar 168 bin TL'den başlıyor!
  • 17.12.2012 09:20

Crown Deluxe Bahçeşehir'de fiyatlar 168 bin TL'den başlıyor!

Crown Deluxe'te 1 oda 1 salon evler 83-82 metrekare, 2 oda 1 salon evler 145-114 ...

Novatrium Residence Esenyurt fiyat listesi! 68 bin liraya!
  • 01.12.2012 16:32

Novatrium Residence Esenyurt fiyat listesi! 68 bin liraya!

Babacan Yapı kalitesiyle inşa edilen ve teslimleri Ekim 2014'te gerçekleşecek No ...

Crowne Deluxe'te fiyatlar 158 bin liradan başlıyor!
  • 18.11.2012 08:53

Crowne Deluxe'te fiyatlar 158 bin liradan başlıyor!

Crown markasıyla geliştirdiği son projesi Crown Deluxe ise oldukça iddialı bir p ...

Babacan Yapı ve TEMELTAŞ Proje İlyada İletişim’i seçti!
  • 09.11.2012 12:04

Babacan Yapı ve TEMELTAŞ Proje İlyada İletişim’i seçti!

13 yıldır iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren ve müşterileri için f ...

Crown Deluxe fiyat listesi! 159 bin TL'ye!
  • 18.10.2012 15:43

Crown Deluxe fiyat listesi! 159 bin TL'ye!

Konut bedelinin yarısı peşin diğer yarısı için 24 aya kadar sıfır faizli ödeme s ...