maritbet girişmaritbet
Çiğli’de Sirius Yapı’dan yeni bir proje daha

Çiğli’de Sirius Yapı’dan yeni bir proje daha

Sirius Yapı tarafından inşa edilen Sirius Florida projesi İzmir Çiğli Yakakent’te hayata geçiriliyor.

Sirius Yapı’nın İzmir’in Çiğli İlçesi’nde bulunan Yakaakent Mahallesi’nde hayata geçireceği Sirius Florida 5 blokta 166 daireden meydana geliyor.45 metrekare ile 125 metrekare arasında büyüklükten oluşan konutlarda 1+1, 2+1, 3+1 daireler bulunuyor. Sirius Florida projesinde 2+1 ve 3+1 bahçeli dubleks ve çatı penthouse gibi konut tipleri de bulunuyor. 

Kent merkezine olan yakınlığıyla dikkatleri üzerine çeken Sirius Florida’da açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi bir çok sosyal alan bulunuyor. Kameralı güvenlik hizmetinin de bulunduğu proje temiz havasıyla alıcılarına güvenli ve doğal bir yaşam sunuyor.

Teslimat tarihinin Haziran 2025 olarak belirlendiği Sirius Florida projesinde en ucuz daireler 1+1 olarak 1 milyon 750 bin TL’den başlıyor. 2+1 daireler de 2 milyon 850 bin TL, 3+1 daireler de ise 3 milyon 900 bin TL’den başlıyor.

Yeni  Evim kampanyasının geçerli olacağı Sirius Floırida projesinde yüzde 30 peşinatla firma tarafından taksitlendirme de yapılıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz