maritbet girişmaritbet
Cevahir Yapı’nın Tuzla’daki milyarlık projesinin adı Fua Denizpark!

Cevahir Yapı’nın Tuzla’daki milyarlık projesinin adı Fua Denizpark!

Fua Denizpark projesi için start verildi, çalışmalar başladı. Cevahir Yapı&HB Grup ortaklığının Emlak Konut GYO’dan ihaleyle satın aldığı Tuzla arsasında inşa edeceği projesinin adı Fua Denizpark oldu. 

Fua Deniz Park fiyat listesi ve ödeme seçenekleri henüz belli olmasa da ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkarılan ve gayrimenkul sektörünün önde gelen oyuncularının büyük bir yarış içerisinde girdiği Tuzla’daki arsayı Cevahir Yapı&HB Grup ortaklığı kazanmıştı. Toplamda 84 bin 268 metrekarelik arsayı kapsayan ihale sonrasında proje için çalışmalar başladı. 137 bin 918 metrekarelik inşaat büyüklüğüne sahip olacak olan projenin adı Fua Denizpark olarak açıklandı. Proje kapsamında 424 konut ve 42 dükkan yer alıyor. 

Projeyle birlikte Tuzla Millet Bahçesi Geliyor

Emlak Konut GYO arsası üzerinde hayata geçirilecek olan projeyle birlikte Tuzla bölgesi yeni bir yeşil alana kavuşuyor. Fua Denizpark kapsamında 73 bin 633 metrekarelik alan yeşil alana ayrıldı ve bu alanda Tuzla Millet Bahçesi inşa edilecek. Proje konum olarak marina ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çekiyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz