maritbet girişmaritbet
Çeşme Dalyan'ın yeni incisi: Pıer Çeşme

Çeşme Dalyan'ın yeni incisi: Pıer Çeşme

Temelinden iç cephesine, dış cephesinden peyzajına en kaliteli malzemeler ile inşa edilen “Pier Çeşme -Dalyan”, inşaat alanında 40 yılı aşkın deneyime sahip Mega Grup firmasına ait. Her anlamda özel olan “Pier Çeşme Projesi”, muhteşem deniz manzarası, kendine ait iskelesi, doğal ve modern yapısı ile Dalyan’ın Sakızlıkoy Mevkii’nde sahiplerini bekliyor.

Çeşme’nin Dalyan Mahallesi’nde Sakızlıkoy Mevkii’nde inşa edilen denize sıfır olan Pier Çeşme- Dalyan toplamda 24 daireden oluşuyor. Sadece 2+1 dairelerden oluşan projenin 24 dairesinden 16’sı bahçe, 8’i ise teras olarak tasarlanmış.  İki katlı mimari kurgusunda tasarlanmış bu çok özel projenin her bir bloğu 2 bahçe ve 1 teras daireden oluşmakta. 

2022 yılının başında yapımına başlanan Pier Çeşme-Dalyan evlerinin 2023 yılının Eylül ayında tamamlanması planlanıyor. 
Kendi özel iskelesi, kapalı otoparkı, yüzme havuzu, muhteşem manzarası, sade ve modern yapısıyla Çeşme’nin Sakızlıkoy Mevkii’nde yer alan bu proje Mega Grup  tarafından hayata geçirilmiştir. Birçok organize sanayi bölgesi, iş merkezi ölçeğinde projeler gerçekleştiren Mega Grup  bünyesindeki Kale İnşaat ile Bodrum Konacık’ta bilinirliği yüksek olan Kale İş Merkezleri 1.etap, 2.etap ve 3. Etaplar ile Kale Konacık Villalarını da hayata geçirmiştir..

Yaz Kış Kullanıma Uygun

Projede otopark katında her daire için penceresiz fakat içinde banyosu bulunan, iyi malzeme ile giydirilmiş oldukça geniş bir oda da bulunuyor. Bu alanları ev sahiplerinin ihtiyaçları doğrultusunda; misafir ya da yardımcı odası, play station, sinema, hobi odası olarak da kurgulamak mümkün. 
Projenin dış cephesinde NovaWood Thermo Ayous decklerde NovaWood Thermo Iroco ahşap tercih edilmiş. Dikkat çekici estetik görünümünün yanı sıra ahşaba uygulanan özel işlemler sayesinde binaların ısı yalıtımı da artırılmıştır. Yüzde yüz ahşap olan bu yüksek kalitede dış cephe malzemesi , hem uzun ömürlü hem doğaya uyumlu hem de neme karşı korunaklı olmasıyla farklı iklim koşullarına uyum sağlamaktadır.

Deniz ve Doğa ile İç İçe

Çeşme’ye 5 dakika, Alaçatı’ya 10 dakika ve İzmir Havaalanı’na 45 dakika mesafedeki proje konumu itibarıyla da oldukça avantajlı. Her bloktan görünen ortak havuz, farklı tasarımı ile projeye ayrı bir sıcaklık katıyor. 24 saat güvenlik hizmeti verilen sitede ayrıca sporseverler için spor salonu da mevcut. 

Ünlü Markalar Evin İçinde 

Evlerin iç tasarımda kullanılan malzemeler de dış cephede olduğu gibi dayanıklı ve kaliteli ürünlerden oluşuyor. Dış cephe doğramalarında Reynaers Alüminyum’un tercih edildiği projede mutfaklar için Lineadecor, banyolar için doğal taş karolar ve bu ürün gruplarına uyumlu Hans Grohe armatürler ile Geberit ve Kale vitrifiyeler kullanılmıştır. Giysi dolaplarından beyaz eşyaya kadar (Siemens) hazır bir şekilde alıcısına teslim edilecek olan daireler konforu, doğayı, denizi ve kaliteli yaşamı sevenleri bekliyor.   
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz