maritbet girişmaritbet
Çanakkale Beyaz Villaları'nda satışlar devam ediyor!

Çanakkale Beyaz Villaları'nda satışlar devam ediyor!

S.S Çanakkale Beyaz Villaları Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Çanakkale Beyaz Vilları’nda villalar tek tip 3+1 olarak tasarlanıyor.

S.S Çanakkale Beyaz Villaları Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Çanakkale Beyaz Villaları Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yer alıyor.

Proje toplamda 9 etapta 240 adet müstakil villadan meydana geliyor. Villaların tek tip 3+1 olarak tasarlandığı projede, villaların büyüklükleri brüt 202, net 180 metrekareden oluşuyor.

Türkiye’de turizmin yükselen bölgelerinden olan Çanakkale Lapseki bölgesinde yer alan proje, geniş ve ferah yaşam alanlarıyla yeni bir yaşam alanı sunuyor.

Çağdaş kooperatifçiliği başlatarak yeni bir yaşam alanı oluşturan Çanakkale Beyaz Villaları mükemmel konumuyla, yakın geleceğin en değerli adresinde kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı oluşturuyor.

Dünya’nın en büyük asma köprüsü 1915 Çanakkale Köprüsü’nün hemen yakınında bulunan Çanakkale Beyaz Villaları, kapalı otopark,  açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, kamelya gibi birçok sosyal kullanım alanını da bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Çanakkale Beyaz Villaları’nda yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Tek tip 3+1 villaların bulunduğu Çanakkale Beyaz Villaları’nda fiyatlar 5 milyon TL’den başlıyor.

Projede 3 yıl ödemeli faizsiz, vade farksız, düşük peşinat ve taksitlerle villa sahibi olma imkanı sunuluyor.

Çanakkale Beyaz Villaları nerede?

Türkiye’nin turizmde yükselen şehri Çanakkale’de, D200 karayolu ile Çanakkale Boğazı’na sıfır konumda bulunuyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz