maritbet girişmaritbet
Çakıroğlu Yapı'dan Fener Kalamış Rezidans projesi!

Çakıroğlu Yapı'dan Fener Kalamış Rezidans projesi!

Çakıroğlu Yapı, İstanbul’un kalbi Kalamış’ta Fener Kalamış Rezidans projesine imza attı.

İstanbul'un kalbi Kalamış'ta, göz kamaştıran mimarisi ve Panaromik deniz manzarasıyla hayata geçirilecek “FENER KALAMIŞ REZİDANS” 2 bin 500 metrekare alan üzerinde 15 katlı  toplam 30 adet daireden oluşuyor. Dairelerin kat yüksekliği net 3,20 olarak tasarlanmış olup, ankastre beyaz eşya, özel tasarım mutfak ve banyo dolabı, duvar kağıtları ve birçok daha özellik bulunuyor. 

Çakıroğlu Yapı tarafından, yaşama sanatını bilenlere kalite, estetik,  sağlamlık, güvenlik ve zevk unsurlarının bir arada sunulduğu proje de 5.000 metrekare kapalı otopark ve misafir otopark sistemi aynı anda sunuluyor. 3 adet asansör, 24 saat profesyonel özel güvenlik hizmetiyle fazlasıyla güvenli bir yaşam vadediyor. Tabi bu da çocuklara, onlar için tasarlanan oyun alanlarında neşeyle gülüp oynamaları için kusursuz bir ortam sunuyor.
İnsan odaklı peyzaj düzenlemesi, yürüyüş parkuru, zen bahçeleri çocuk parkı, tenis ve basket sahası, cep sineması, fitness  center, süs havuzları, kamelyalar, ruhen ve bedenen yenilenmeyi sağlayacak “FENER KALAMIŞ REZİDANS”, hayat standartlarının yanında yatırım anlayışına da değer katacak bir yaşam konsepti.
Bol yeşil alan, her daireye özel depo, akıllı ev sistemi, jeneratör, alarm ve yangın söndürme sistemi, her daireye ait 3 araçlık kapalı otoparkı ile  insana hizmet eden değerler, her yaştaki insanın gereksinimine cevap vermek ve farklı aile tiplerinin mutluluğunu sağlamak için bir araya getirilmiş .  estetik ve konfor anlayışı detaylarda yaşatılarak ÇAKIROĞLU kalitesiyle sunulmuş.
 
Yüzde 90 satışı tamamlanan “FENER KALAMIŞ REZİDANS” son daireler için seçkin ailelerini arıyor.
 
Proje Lokasyon olarak Kadıköy metro 2 km, D100 3 km, Bostancı İdo 4km, Bağdat Caddesine 50 metre, Uluslar arası yat limanının hemen karşısında yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çakıroğlu Çiftehavuzlar Rezidans satışa çıktı
  • 24.03.2018 16:15

Çakıroğlu Çiftehavuzlar Rezidans satışa çıktı

Çiftehavuzlar Rezidans projesi yenilikçi tasarımları ve kullanışlı daire planlar ...

Çakıroğlu Yapı'dan Fener Kalamış Rezidans projesi!
  • 22.01.2018 14:07

Çakıroğlu Yapı'dan Fener Kalamış Rezidans projesi!

Çakıroğlu Yapı, İstanbul’un kalbi Kalamış’ta Fener Kalamış Rezidans projesine im ...

Kalamış Rezidans çok yakında satışta!
  • 12.03.2016 16:42

Kalamış Rezidans çok yakında satışta!

Çakıroğlu Yapı'nın yeni projesi Kalamış Rezidans önümüzdeki aylarda satışa çıkac ...