maritbet girişmaritbet
Büyükyalı İstanbul, Cityscape Dubai'de yerini alıyor!

Büyükyalı İstanbul, Cityscape Dubai'de yerini alıyor!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat, Büyükyalı İstanbul'u Dubai CityScape fuarında Körfez yatırımcısının beğenisine sunuyor.

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme'de, Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçireceği “Büyükyalı İstanbul”u, Dubai CityScape Fuarı'nda Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıtıyor. Geçtiğimiz Mart ayında katıldığı MIPIM fuarında “yeni şehircilik” ve “iyi yaşam” konseptiyle Avrupa'daki yatırımcıların büyük beğenisini kazanan ve ön talep döneminde yoğun ilgi gören Büyükyalı İstanbul, bu kez de Körfez Bölgesi'ndeki yatırımcılardan tam not almayı hedefliyor.

İstanbul'un yeni yatırımlarla değerlenen bölgesi Kazlıçeşme

Bir bölgenin değerleneceğinin göstergesi olan ulaşım yatırımlarının yoğunlaşması ve alternatiflerin çeşitliliği, Büyükyalı İstanbul'u yatırım için doğru adres haline getiriyor. Gelişme potansiyeliyle Avrupa'nın sayılı şehirleri arasında yer alan, yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olan İstanbul'un kara, deniz ve raylı sistem ulaşım akslarının kesiştiği  Kazlıçeşme'de yer alan Büyükyalı İstanbul'un yatırım değeri, yapımı devam eden Marmaray Zeytinburnu durağı, Avrasya Tüneli ve yeni sahil yolu ile daha da artıyor. Büyükyalı İstanbul, deniz kıyısında yaşamanın tüm avantajlarının yanı sıra her türlü ihtiyacın karşılanabileceği bir sosyal yaşam sunmasıyla da yabancı yatırımcılar için İstanbul'un en cazip projesi olarak dikkat çekiyor.

Büyükyalı İstanbul

Emlak Konut güvencesinde yükseliyor

Her aşaması, Emlak Konut GYO onayı ve güvencesiyle yürütülen Büyükyalı İstanbul, bu özelliğiyle, Kazlıçeşme sahil yolunda, değerli ve risksiz bir proje olarak konumlanıyor. Brüt-net metrekare ölçümünde de Emlak Konut standartlarını uygulayan ve kamuoyunu doğru şekilde bilgilendiren Büyükyalı İstanbul, net metrekare değeriyle Kazlıçeşme sahil yolundaki markalı lüks projeler arasından, kârlı bir proje olarak öne çıkıyor.

Prens Adaları, Tarihi Yarımada ve masmavi deniz manzarası

İstanbul'un ilk kurulduğu ve geliştiği bölge olan Tarihi Yarımada'nın kıyısında yer alan Büyükyalı İstanbul, Marmara'nın masmavi sularına hakim konumu ve eşsiz Prens Adaları manzarasıyla, şehrin keyfini doyasıya yaşatıyor.

Büyükyalı İstanbul

Deniz ulaşımı günlük hayatın bir parçası olacak

Büyükyalı İstanbul, deniz semti olmasının avantajını sadece manzarasıyla değil, deniz ulaşımını günlük hayatın bir parçası haline getirerek de sunuyor. Yapılması planlanan marina alanı ve deniz shuttle'larıyla istenen yere istenen zaman, hızlı ve kolay ulaşma imkânı sunan Büyükyalı İstanbul, trafiği sorun olmaktan çıkarıyor.

Büyükyalı İstanbul

Tarihi yapılar Büyükyalı'da yeniden hayat buluyor

Proje alanında bulunan tarihi binaların zamansız ruhu, özenle yapılacak restorasyonla Büyükyalı İstanbul'un her metrekaresine yansıtılıyor. 100 yıldır halka kapalı olan tarihi binalar, Büyükyalı İstanbul'da yeniden yaşayan mekânlara dönüşüyor. İstanbul'un tarihi dokusunu yansıtan su kulesi, hamam, zırhlı araçlar tamirhanesi, atölye ve depolardan oluşan yapılar, kültürel ve sosyal aktivitelerle canlandırılarak, Büyükyalı İstanbul'da günlük hayatın bir parçası haline geliyor.

İlk etapta 452 ünitenin lansmanı yapılacak

Kazlıçeşme'de toplam 111 dönümlük arazide yükselecek Büyükyalı İstanbul'da, ilk etapta 452 ünitenin lansmanı yapılması, semtte yaşamın ise 2019'da başlaması planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özak GYO'dan kredi notuyla ilgili açıklama!
  • 25.06.2022 01:43

Özak GYO'dan kredi notuyla ilgili açıklama!

JCR Eurasia Rating, Özak GYO'nun kredi notuyla ilgili detayları açıkladı. ...

Emlak Konut GYO 2021 cirosunu açıkladı, yeni rekor geldi!
  • 17.01.2022 12:02

Emlak Konut GYO 2021 cirosunu açıkladı, yeni rekor geldi!

Emlak Konut GYO, 2021 yılında 6 bin 28 bağımsız birim satışından 17,1 milyar TL ...

Özak GYO, Bodrum’da 347 milyon TL’ye arsa satın aldı!
  • 04.12.2021 12:21

Özak GYO, Bodrum’da 347 milyon TL’ye arsa satın aldı!

Özak GYO, Bodrum Akyarlar bölgesindeki 345 bin 492 metrekarelik arsayı Meridian ...

Emlak Konut GYO’nun Büyükyalı’daki payı 2.2 milyara yükseldi!
  • 01.11.2021 16:00

Emlak Konut GYO’nun Büyükyalı’daki payı 2.2 milyara yükseldi!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul'daki şirket payı gelirinin 2.2 milyar TL'ye ...

Büyükyalı, 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor
  • 21.10.2021 16:28

Büyükyalı, 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor

İstanbul’un eski semt ruhu Büyükyalı’da yeniden canlandı. ‘İyi Yaşam’ mottosunu ...

Yenigün İnşaat, Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumunu inşa etti
  • 27.09.2021 15:36

Yenigün İnşaat, Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumunu inşa etti

Kamerun'un ekonomi başkenti Douala'da Türk müteahhitler tarafından inşa edilen " ...