maritbet girişmaritbet
Büyükyalı'dan son teknoloji akıllı ev sistemleri!

Büyükyalı'dan son teknoloji akıllı ev sistemleri!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; konut sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi beraber sunuyor.

Büyükyalı'da konut sakinlerinin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını belirten Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci; “Biz de Büyükyalı'yı, konut sakinlerinin hayatlarını kolaylaştıracak ve kendilerini güvende hissedebilecekleri şekilde kurguladık. Büyükyalı'nın konumu, tarihi yapısı, peyzajı ve akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyoruz.” dedi.

Son dönemde dünyada yaşanan değişikler özellikle pandemi insanların yaşam tarzlarında ve alışkanlıklarında farklılaşmaya gitmesine neden oldu. Açık alanlar, eve yakın kısa mesafelerde sosyalleşme olanakları, zaman kazandıran ve hayatı kolaylaştıran konutlar ön plana çıktı. Yeni şehircilik anlayışı ile oluşturulan Büyükyalı, her ihtiyaca yönelik konut alternatifleri ile “İyi Yaşam”ın kapılarını açıyor. Büyükyalı konumu, tarihi yapısı, peyzajı ve akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor. 

Son teknolojinin kullanıldığı akıllı ev sistemlerinde, konut sakinlerinin konforu, güvenliği ve mutluluğu bütünsel olarak ele alınıyor diyen Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Akıllı ev sistemleri sayesinde evdeki elektrik sistemleri ve iklimlendirme sistemleri web girişi ile kontrol edilebildiği gibi cep telefonu ya da tablet'e yüklenen uygulama sayesinde uzaktan yönetilebiliyor. Daire için yangın alarmı ya da yangın söndürme sistemi sayesinde bu konuda yaşanabilecek herhangi bir tehlikeye çok hızlı şekilde müdahale edilebiliyor. Ayrıca su basman dedektörleri ile daire içinde açık kalan bir musluk varsa ya da tesisatta bir su kaçağı mevcutsa kontrol merkezine düşen alarm ile kolayca kontrol altına alınabiliyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Günlük yaşamda müstakil hayat konforunu vaat eden Büyükyalı; üstün kalite anlayışı ile tasarlanan konutları, nefes aldıran ferah meydanları, seçkin restoran ve kafeleri, prestijli markalara ev sahipliği yapan yeni nesil yaşam merkezi, kentin nabzını tutan kültür-sanat ve performans merkezleri, alternatif spor alanları, doğal yaşam olanakları, deniz bağlantısı ve daha birçok değeriyle hem keyifli hem de huzur dolu, iyi bir yaşamın kapılarını aralıyor. Toplam 111 dönümlük arazide yer alan Büyükyalı'da her ihtiyaca yönelik konut bulunuyor. 1+1'den 5+1'e, penthouse veya müstakil Loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloğa kadar çok farklı konseptte 1.500 konut yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özak GYO'dan kredi notuyla ilgili açıklama!
  • 25.06.2022 01:43

Özak GYO'dan kredi notuyla ilgili açıklama!

JCR Eurasia Rating, Özak GYO'nun kredi notuyla ilgili detayları açıkladı. ...

Emlak Konut GYO 2021 cirosunu açıkladı, yeni rekor geldi!
  • 17.01.2022 12:02

Emlak Konut GYO 2021 cirosunu açıkladı, yeni rekor geldi!

Emlak Konut GYO, 2021 yılında 6 bin 28 bağımsız birim satışından 17,1 milyar TL ...

Özak GYO, Bodrum’da 347 milyon TL’ye arsa satın aldı!
  • 04.12.2021 12:21

Özak GYO, Bodrum’da 347 milyon TL’ye arsa satın aldı!

Özak GYO, Bodrum Akyarlar bölgesindeki 345 bin 492 metrekarelik arsayı Meridian ...

Emlak Konut GYO’nun Büyükyalı’daki payı 2.2 milyara yükseldi!
  • 01.11.2021 16:00

Emlak Konut GYO’nun Büyükyalı’daki payı 2.2 milyara yükseldi!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul'daki şirket payı gelirinin 2.2 milyar TL'ye ...

Hayata açılan renkli kapı: Büyükyalı
  • 27.10.2021 16:29

Hayata açılan renkli kapı: Büyükyalı

Deniz semti Büyükyalı’da, İstanbul’u huzurla ve eğlenerek yaşamak mümkün. Şehrin ...

Hayata açılan renkli kapı: Büyükyalı
  • 27.10.2021 16:15

Hayata açılan renkli kapı: Büyükyalı

Şehrin bir ucundan diğer ucuna gitmek yerine; yaşamın tadını tarihi atmosferde ç ...