maritbet girişmaritbet
Büyükçekmece'nin merkezi Yuva Büyükçekmece!

Büyükçekmece'nin merkezi Yuva Büyükçekmece!

Gürbüzler DTM Limited Şirketi güvencesi ile inşa edilen Yuva Büyükçekmece projesi Büyükçekmece’de yer alıyor.

Gürbüzler DTM Limited Şirketi güvencesiyle hayata geçirilen Yuva Büyükçekmece projesi iki blokta toplamda 35 daireden meydana geliyor.

Projede 2+1, 3+1 daireler ve dubleks seçenekleri bulunuyor. Yuva Büyükçekmece’de 2+1 daireler 61 ila 97 metrekare, 3+1 daireler 90 ila 126,25 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Yuva Büyükçekmece, Büyükçekmece’nin merkezinde yer alan ve her noktaya olan yakınlığıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Tüm toplu taşımaların geçiş güzergahında bulunan Yuva Büyükçekmece projesinde, sosyal kullanım alanı olarak açık otopark bulunuyor. Aynı zamanda 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

İnşaatında ileri teknoloji ile üretilmiş inşaat malzemelerinin kullanıldığı Yuva Büyükçekmece projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olaraka inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

3+1 ve 2+1 normal dairelerin satışının tamamlandığı ve sadece 2+1 dubleks dairelerin bulunduğu Yuva Büyükçekmece projesinde, 2+1 185 metrekare dubleks daireler 4 milyon 500 bin TL’den,  2+1 230 metrekare dubleks daireler 6 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Yuva Büyükçekmece’de kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Yuva Büyükçekmece nerede?

Büyükçekmece’nin çekim merkezi olan Artirus AVM’ye çok yakın bir konumda yükselen Yuva Büyükçekmece projesinin içinde Büyükçekmece Belediyesi, Kolan Hastanesi ve Büyükçekmece Adliyesi yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz