maritbet girişmaritbet
Büyükçekmece'nin gözdesi Brand Vadi!

Büyükçekmece'nin gözdesi Brand Vadi!

EMS Yapı tarafından inşa edilen Brand Vadi İstanbul, 225 adet villadan oluşuyor.

EMS Yapı tarafından hayata geçirilen Brand Vadi İstanbul projesi 287 bin metrekare arsa alanında 3 etapta toplamda 225 adet villa ve 5 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Brand Vadi İstanbul’da villalar 5+1, 6+1, 7+1, 8+1 ve 10+1 olacak şekilde hayata geçiriliyor. Projede 5+1, 6+1 ve 7+1 villalar tek katlı, 8+1 ve 10+1 villalar ise dubleks olacak şekilde planlanıyor. Brand Vadi İstanbul’da villaların alanları brüt 406 metrekare ile 980 metrekare arasında büyüklükten oluşuyor.

Panoramik deniz ve göl manzarasına hakim olan bir arazide meydana gelen Brand Vadi İstanbul günlük hayattan kurutulup, hıuzurla oturabileceğiniz bir yaşam alanı sunuyor.

Brand Vadi İstanbul yürüyüş parkuru, kapalı otopark, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, açık yüzme havuzu gibi birçok sosyal kullanım alanını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan Bran Vadi İstanbul projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyartlandırma ve ödeme seçenekleri!

Dolar bazında satışının gerçekleştiği Brand Vadi İstanbul’da villaların fiyatı 1 milyon 830 bin USD’den başlıyor.

Projede peşin ödemlerde kişiye özel indirimler sağlanıyor

Brand Vadi İstanbul nerede?

İstanbul Büyükçekmece’de konumlanan Brand Vadi İstanbul Liv Bahçeşehir Hastanesi ve Medicana International Hospital gibi büyük sağlık kuruluşlaırna yakınlığıyla gözde bir lokasyonda bulunuyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz