maritbet girişmaritbet
Bursa'nın gözdesi Alpiş Viale House

Bursa'nın gözdesi Alpiş Viale House

Alpiş İnşaat yeni, özgür ve lüks bir yaşam alanı sunmayı planlıyor.

Alpiş İnşaat tarafından hayata geçirilen Alpiş Viale House projesi Bursa’nın yeni cazibe merkezi Kayapa ilçesinde yükselmektedir. 4 bin 95 metrekare arsa üzerine inşa edilen Alpiş Viale House projesi 60 adet özel daire ve 14 adet ticari üniteden oluşuyor.

Bölgenin en prestijli projelerinden olan aynı zamanda doğanın yanı başında olması ve  şehrin ana merkezine de yakın olmasıyla doğayla iç içe bir şehir hayatı sunuyor. Alpiş Viale House projesinde daireler 3+1’den 5.5+1’e kadar uzanan geniş daire seçenekleriyle yeni bir yaşam alanı oluşuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 193 ile 469 metrekare arasında değişiyor. Kapalı otopark, fitness salonu, ve çocuk oyun alanları gibi bir çok ortak kullanım alanı da bulunan proje 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile izleniyor ve güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Fiyat ve  ödeme seçenekleri

3 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla satışa çıkarılan Alpiş Viale House projesinde peşin ödemlerde yüzde 7 indirim sağlanıyor. Ayrıca yüzde 25 peşinat ile şirket bünyesinde taksitlendirme de yapılıyor.

Alpiş Viale House proejsi nerede?

İstanbul-İzmir Otobanı bağlantı noktasına 3 dakika, Uludağ Üniversitesi ve Hastanesi’ne 5 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanına 1 saat mesafede olan Alpiş Viale House Bursa’nın Kayapa İlçesi’nde yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz