maritbet girişmaritbet
Bursa'da ayda 1000 TL ile ev ya da işyeri sahibi olma imkanı!

Bursa'da ayda 1000 TL ile ev ya da işyeri sahibi olma imkanı!

Turyap Holding Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki “Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium“ projelerini satışa sundu.

Eski Bursa'nın yeni Bursa'ya hediyesi olan Osmangazi'de; yaşamın başladığı Botanik 224,Yükselen Park, Atış Premium Projelerinde ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI'NA ait teslime ve tapu devrine hazır 2+1, 3+1, 4+1 daireler ve 40 metrekareden 217 metrekareye değişen cadde üstü ticari gayrimenkuller satışa sunuldu.

Şehrin merkezi referans noktalarına yakın bir konumda olması sebebiyle Bursa dışındaki birçok ilden ve hatta yurtdışından da talep gören projelerin kurumsal satışı Turyap Holding tarafından yürütülüyor. 

Teslime ve tapu devrine hazır

Yerleşim ve yaşamın başladığı, emlak vergisi, KDV, tapu alım satım harç muafiyetlerine sahip projelerde Turyap tarafından satışa sunulan gayrimenkullerin tümü teslim ve tapu devrine hazır. 154 bin TL ile 430 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan konutların yanı sıra cadde üstü mağaza ve dükkanlar da 295 bin'den başlayan fiyatlarla şatışta. 

Yatırım fırsatı

Tapu devrine, teslime, yerleşim ve yaşama hazır olan projelerde “ ticari ünite ve konut “  talebini avantajlı değerler ile devir etme olanağı ve hemen kiraya vererek, kira değerinin de alıma katkı olanağı bulunmaktadır.  

Bölgesel olanaklar

3 farklı Proje kapsamında sunulan; çocuk oyun parkları, yüzme havuzları, kapalı – açık otopark alanlarının yanı sıra, bölgenin hizmetinde olan modern Pazar Alanı, 1 adet Okul Alanı, İbadet Alanı, Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Sağlık Tesisi Alanı, araç, yaya-bisiklet yolu ve açık otopark, kamuya açık yüzme havuzu, yeşil alan, Spor Tesis Alanı, Yurt Alanı ve hizmete açılan/açılmakta olan Alışveriş caddelerinde mağazalar, cafe – restauran ve marketler bölgede yerleşim tercihinde bulunanlara her türlü kent hizmetini getirmektedir.

Ayda 1000 TL ile ister ev ister işyeri sahibi olma imkanı  

Kredi Kartı ile “ön teminat bedeli“ ödeme olanağı sunulan projelerde, 1.000-TL ön teminat bedeli kredi kartı ile ödenebilmektedir. Ön teminat bedelini takiben 15 gün içinde %25 peşinatın ödeneceği alımlarda; peşinat ödemesini takiben gayrimenkul teslim edilmekte,  23 ay boyunca kira bedeli gibi ayda 1.000-TL'  ödenerek mal sahibi olunurken kalan bakiye 24. Ay nakden/defaten ve/veya mortgage kredi olanakları ile kapatılabilinmektedir. Vade opsiyonlarında; 24 aylık süreç için yasal faiz uygulanmaktadır.  

Bursa dışından da yoğun talep var

Pazarlama ve Satıştan sorumlu Turyap Holding İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir; Bursa nüfusunun son 10 yılda 500 bin arttığına, yıllık yaklaşık  %2 artışın süreklilik gösterdiğine ve kentin sanayi özelliğine dikkat çekerek, yaşam ve yatırım değeri ile tekrarı olmayacak bu fırsatın değerlendirilmesini öneriyor. Özdemir; Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ait Botanik 224, Yükselen Park Atış Premium projelerinde ilk kez satışa sunulan “ konut ve  ticari alanlara “ Bursa yerleşik halkı dışında şu illerden de talep geldiğini belirtiyor; Erzurum, Balıkesir, Eskişehir, Elazığ, Samsun, Muş, Artvin, Bilecik. Öte yandan Türkiye'nin çeşitli illerinin yanı sıra  Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden talep gelmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”
  • 24.01.2022 11:56

“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”

Emlak danışmalığı konusunda sektöre yön veren TURYAP, 2022 yılında agresif büyüm ...

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay oldu
  • 29.12.2021 14:07

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay oldu

Yaklaşık 40 yıldır emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başka ...

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor
  • 04.12.2017 11:26

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor

TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar, İstanbul'un özellikle dış çeperlerin ...

TURYAP markası icradan 35 milyon TL bedelle satışta!
  • 01.03.2021 10:27

TURYAP markası icradan 35 milyon TL bedelle satışta!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü firmalarından biri olan TURYAP’ın markası ...

Kentsel dönüşümün hızlanması satışları artıracak mı?
  • 17.02.2021 07:30

Kentsel dönüşümün hızlanması satışları artıracak mı?

Turyap Kurumsal Satış ve Pazarlama Koordinatörü Serpil Yarış, konuyla ilgili şu ...

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!
  • 14.02.2021 09:15

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!

Yapı Kataloğu, 2021 yılının ilk projesi olarak Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı’nı s ...