maritbet girişmaritbet
Brooklyn'de oturun, İstanbul'u yaşayın!

Brooklyn'de oturun, İstanbul'u yaşayın!

Brooklyn Park, 140 bin kişinin yaşayacağı, 60 bin kişinin çalışacağı modern bir kente dönüşecek Yeni Fikirtepe'de yer alıyor

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında hayata geçirilen Brooklyn Park'ta 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 377 bin liradan, 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 556 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 786 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

Fikirtepe kentsel dönüşümü kapsamında inşa edilen Brooklyn Park, 732 daireden meydana geliyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan projede teslimler 2017 yılının Ocak ayında gerçekleştirilecek. 

13 adet ticari ünitenin hizmet vereceği proje, 113 bin metrekare inşaat alanına sahip. Arsa alanı 14 bin 500 metrekare olan Brooklyn Park'ın mimari tasarımı Çamoğlu Mimarlık imzasını taşıyor. 

150 milyon lira yatırım değerine sahip olan Brooklyn Park'tan beklenen ciro 500 milyon lira olarak açıklandı. Brooklyn Park projesinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, kafe, kapalı otopark, tenis kortu, çocuk yüzme havuz ve çarşı sıralanıyor.

Barselona'daki Las Ramles ve New York'daki Park Avenue'dan esinlenerek oluşturulan 900 metre uzunluğundaki yeşil omurganın iki ucunda simgesel yapılar yer alacak. Yeni Fikirtepe'nin iç ulaşımı dairesel olarak tasarlanan tramvay hattı ile sağlanacak. 

İki adet füniküler sistem, yüksek olan bölgeler ile metro bağlantılarını sağlayacak. Günün sonunda sizi neyin beklediği önemlidir. Brooklyn Park sizi, konforun ve işlevselliğin bir arada tasarladığı sıra dışı bir yaşama davet ediyor. Brooklyn Park'ta her ayrıntı, hayaınıza yeni bir keyif katmak için tasarlandı.

İstanbul'un iki ana aksı olan E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında yer alan Yeni Fikirtepe'ye ulaşmak için pek çok alternatifiniz var. Hemen yanında bulunan iki metro istasyonuyla, metrobüs ve Marmaray bağlantısıyla, deniz ulaşımına yakınlığıyla, 2015 yılında hizmete girecek Avrasya Oto Tüneli'nin girişinde bulunan lokasyonuyla size benzersiz bir ulaşım kolaylığı sunuyor.

Brooklyn Park İletişim Bilgileri;

Web: http://brooklyn.com.tr/
Telefon: 444 80 11

Yorum Yaz

Benzer Haberler

‘Türkiye yatırım için iştah kabartıyor’
  • 11.12.2015 15:20

‘Türkiye yatırım için iştah kabartıyor’

Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams, Türkiye’deki dönüşümün kalesi Fikirtepe’yi ...

Brooklyn'de oturun, İstanbul'u yaşayın!
  • 17.05.2014 10:24

Brooklyn'de oturun, İstanbul'u yaşayın!

Brooklyn Park, 140 bin kişinin yaşayacağı, 60 bin kişinin çalışacağı modern bir ...