maritbet girişmaritbet
Bodrum Yaka Taş Evleri mimarisiyle övgü topluyor!

Bodrum Yaka Taş Evleri mimarisiyle övgü topluyor!

Bodrum Yaka Taş Evleri, bölgenin geleneksel mimarisini yaşatma bilinciyle, geçmişin deneyimlerini modern inşaat teknolojileriyle birleştiriyor.

Yüzyılların bilgi birikimi ile bölgenin coğrafyası, iklimi ve çevre koşulları dikkate alınarak yapılmış, sağlam, kullanışlı ve dayanıklı Bodrum'un taş yapıları, günümüzün ihtiyaçları da göz önüne alınarak “Yaka Taş Evleri”nde yeniden hayat buluyor.  

Bodrum Yarımadası'ndaki taş ocaklarından  çıkan doğal taşları kullanan, taş ustalarının tek tek yontup, el emeğiyle inşa ettikleri evleri en son yapı  teknolojileriyle donatan Yaka Evleri, “el yapımı"  olmasının yanı sıra doğa dostu olmasıyla da öne çıkıyor.

Geniş  bahçeler içinde, teraslar hariç 83 m2'den 181 m2'ye değişen farklı büyüklüklerde olan, Bodrum'un iklimi göz önüne alınarak yapılan müstakil evler, tamamen taş örme 50 cm'lik duvarları, mükemmel yalıtımı, sağlıklı ve güvenli olmasının yanı sıra, yaz - kış enerji tasarrufu sağlıyor.

24 evlik butik bir proje olan Yaka Evleri'nde her ayrıntı düşünülmüş ve özel bir çözüm geliştirilmiş.  Yüksek tavanlı, ferah, kullanışlı mekanlara sahip evler, bakım masrafı çıkarmayan  kaliteli malzeme kullanımı, insanı merkeze koyan tasarımı, mimarisi ve mühendisliğiyle övgü topluyor.

Bodrum'da yaşadığınızı hissedeceğiniz  Yaka Tas Evleri'nin bir başka özelliği, her bir evin sahibinin beğenisini yansıtan ayrıntıları. Evlerdeki banyo - mutfak seramiklerinden, bahçe musluklarına kadar pek çok  malzeme, ev sahipleri tarafından kendi zevklerine uygun olarak seçilebiliyor. Bu ürünler, Bodrum'daki özel atölyelerde, size özel üretiliyor. 

Geçmişten günümüze aktarılan  bilgi, deneyim ve değerlere önem veren,  doğaya saygılı bir anlayışla yapılan  Yaka Evleri, inşası sırasında bölgeye ait bitki örtüsünün korunmasına ayrıca önem gösteriyor.  Bu nedenle, inşaat sırasında arazide bulunan 40- 50 yıllık zeytin ağaçları korunuyor ve evlerin yapımı tamamlandıkça  ağaçlar yeniden   yerlerine dikiliyor.  Yaka Evleri'nin çevre düzenlemesi, zeytin ağaçlarının yanında, bölgenin bitki örtüsü dikkatte alınarak  tasarlanıyor. Böylece evlerin yapımı bittiğinde, Yaka Evleri'nde oturanlar doğal bir cennette yaşama şansına sahip oluyor. 

Yaka Taş Evleri sahiplerinin  bir başka ayrıcalığı da, arzu ettikleri takdirde kendi sebze-meyvelerini yetiştirebilecekleri, özel olarak ayrılmış bir tarım alanına sahip olmaları. 

Bodrum Yaka Taş Evleri İletişim Bilgileri;

Web: www.yakaevleri.com

Telefon: 0 252 348 41 43  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum Yaka Taş Evleri'nde yaşam başlıyor
  • 12.04.2014 13:22

Bodrum Yaka Taş Evleri'nde yaşam başlıyor

24 evlik butik bir proje olan Bodrum Yaka Taş Evleri’nde yaşam bu yaz başlıyor ...

Bodrum Yaka Taş Evleri mimarisiyle övgü topluyor!
  • 31.07.2013 11:18

Bodrum Yaka Taş Evleri mimarisiyle övgü topluyor!

Bodrum Yaka Taş Evleri, bölgenin geleneksel mimarisini yaşatma bilinciyle, geçmi ...

Bodrum Yaka Taş Evleri'nde örnek daireler tamamlandı!
  • 02.07.2013 08:51

Bodrum Yaka Taş Evleri'nde örnek daireler tamamlandı!

Merkezi konumu, geniş ev ve bahçeleri, ferah yerleşimi, doğa dostu mimarisi ve t ...