maritbet girişmaritbet
Bodrum Yaka Evleri'nde 160 bin Euro'ya!

Bodrum Yaka Evleri'nde 160 bin Euro'ya!

Mimar Ebru Erol ve Mühendis Ömer İçinsel’in gerçekleştirdiği "Bodrum Yaka Evleri"nde örnek evler tamamlandı.

Butik bir proje olan Yaka Evleri'nin en önemli özelliği, taç ev ve modern inşaat tekniklerini bir arada sunması. Yaz- kış oturulacak evlerin fiyatları büyüklüklerine göre 160 bin Euro ile 350 bin Euro arasında değişiyor. 

24 konutluk bir proje olan Yaka Taş Evleri'nde en küçük konutlar 84 metrekare 1+1 + 14 metrekare teras + 220 metrekare müstakil bahçe olarak tasarlanırken, en büyük konutlar ise 145 metrekare 4+1 + 37 metrekare teras ve 400 metrekare müstakil bahçeden meydana geliyor. 

 
Bodrum'da daha önce başka butik projelere imza atan Mimar Ebru Erol ve uzun yıllar yurtdışında büyük projelerde görev alan Mühendis Ömer İçinsel'in gerçekleştirdiği "Bodrum Yaka Evleri"nde örnek evler tamamlandı.  
 
Bodrum Yarımadası'nın merkezinde, Ortakent – Yahşi Belediyesi sınırları içinde yer alan Yaka Evleri'nin en önemli özelliği, geleneksel mimariyi modern yapım teknikleriyle birleştiriyor olması.  Yüksek standartlı, sağlıklı, estetik değerleri yüksek ve konforlu bir yaşam alanı yaratan Yaka Evleri, alıcıları için de gün geçtikçe kıymetlenen yatırım olanakları  yaratıyor.  
 
 
Sınırlı sayıda yapılacak olan Yaka Evleri, mimari ve mühendislik özelliklerinin yanında konumuyla da büyük avantajlar sunuyor:
 
• Bodrum Yarımadası'nın merkezinde ve ulaşımı kolay bir konumda olması; plaj, pazar yeri (Yalıkavak Pazarı gibi) ve alışveriş merkezlerine (Migros, Kipa, Metro) araba veya dolmuş ile 5-10 dakikalık mesafede bulunması;
 
• En sıcak yaz günlerinde bile, konumu itibariyle aldığı yumuşak rüzgarlar sayesinde bunaltmaması;
 
• Yüzde 18'lik bir eğimi, arazi ve mimari planlaması, birbirinin önünü kapamayan evleriyle, ferah bir yerleşim sağlaması;
 
 
• Bodrum Yarımadası'nın merkezinde yer almasına rağmen, sakin ve huzurlu bir bölgede olması, ayrıca arsanın önündeki derin vadinin evlerin değerini arttırması;
 
• Yaka Evleri'nin inşaatı sırasında bölgedeki bitki örtüsünün korunması ve böylece inşaat bittikten sonra da, çevre düzeni açısından yapay bir cennet yaratmak yerine, var olan doğal bir cennette yaşama imkanı yaratması;
 
 
• Ayrıca Bodrum  TED Koleji'ne 3 kilometre; golf kulübüne 4 kilometre, kültür ve sanat merkezi Dibekli Han'a ise 1.5 km mesafede olması projenin değerini arttıran özellikler.
 
Projenin mimarı olan Ebru Erol, daha önce çok özel bir proje olan Yarbasan Taş Evleri'ni (www.yarbasanevleri.com) tasarlamıştı.
 
Bodrum Yaka Evleri İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0532 392 64 09
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum'daki projelerin büyüklüğü 5 milyar dolar!
  • 03.10.2020 09:02

Bodrum'daki projelerin büyüklüğü 5 milyar dolar!

Yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Bodrum'da devam eden yatırımların toplam bü ...

Yahşi Batı'da hayat başladı
  • 05.08.2014 17:37

Yahşi Batı'da hayat başladı

Bodrum’un değer kazanan yerleşim yerlerinden biri olan Ortakent-Yahşi bölgesinde ...

Bodrum Mandalin Gümüşlük'te son 6 daire!
  • 21.07.2013 09:24

Bodrum Mandalin Gümüşlük'te son 6 daire!

Bodrum-Gümüşlük'te yükselen Bodrum Mandalin Gümüşlük'te satılık 6 daire kaldı ...

Bodrum’da icradan 160 bin TL'ye satılık konut!
  • 05.10.2012 10:05

Bodrum’da icradan 160 bin TL'ye satılık konut!

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü, Konacık Köyü'nde 4 bin 133 metrekarelik arsa üzerine k ...

Bodrum Yaka Evleri'nde 160 bin Euro'ya!
  • 13.09.2012 12:19

Bodrum Yaka Evleri'nde 160 bin Euro'ya!

Mimar Ebru Erol ve Mühendis Ömer İçinsel’in gerçekleştirdiği "Bodrum Yaka Evleri ...