maritbet girişmaritbet
Bodrum Bitez Yalıları, Bodrum'un çehresini değiştirecek

Bodrum Bitez Yalıları, Bodrum'un çehresini değiştirecek

Bodrum'da birçok projeye imza atan FB Gayrimenkul, FB Gayrimenkul Yatırımları, 40 milyon euroluk yatırım planı için düğmeye bastı.

Exquisite yaşam tarzı ve mimarisiyle Bodrum'un çehresini değiştirecek olan FB Gayrimenkul, 10 bin metrekarelik alanda yeni projeye başlıyor. 17 ultra lüks yalıdan oluşan Bitez Yalıları, metrekare fiyatları 5 bin euro ile 9 bin euro aralığında değişiyor. Rolls- Royce'un tasarım ve üretim hikayesinden ilham alınarak Levent Penso tarafından tasarlanan Bitez Yalıları, 2017 yaz sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek.

Exquisite yaşam tarzı ve mimarisiyle Bodrum'un çehresini değiştirecek projelerle gayrimenkul sektöründeki konumlarını güçlendireceklerinin altını çizen FB Gayrimenkul Yatırımları CEO'su Burak Özyiğit, “Bodrum'a artı değer kazandıracak projelerimize devam etmeyi planlıyoruz. IVY Yalıkavak ve Tilkicik Yalıkavak isimli iki ayrı projemizi daha 25 milyon euro yatırım yaparak hayata geçireceğiz. Kasım ayında 7 bin 700 metrekarelik proje alanında IVY Yalıkavak'ın inşaatına başladık; burada Yalıkavak Marina‘ya yakın bir lokasyonda 10 ayrı malikane inşa edeceğiz. Exquisite konseptimiz dahilinde 5+1 ve 6+1 seçenekli özel havuzlu ve muhteşem manzaralı villalarımız olacak. IVY Yalıkavak projesini 2018 yılının yaz aylarında teslim etme planımız bulunuyor. 2018 yılı içinde ise Tilkicik Yalıkavak'ta 45 bin metrekarelik proje alanında Santorini ve Bodrum tarihi dokusunu birleştirecek 54 yalıdan oluşan otantik bir projeyi hayata geçirerek, 2020 yılında tamamlayacağız“ diye konuştu.

Exquisite konseptiyle bir ilk!

Fethi Köseliören ve Burak Özyiğit'in 25 yılı aşkın deneyimleri ve başarılı ticari geçmişlerinden aldıkları güçle 2011 yılında kurulan FB Gayrimenkul Yatırımları, istanbul'un merkezinde yükselen kentsel dönüşüm projeleri “Exquisite® CitySuites” ile de şehrin inşaasında yeniden rol oynuyor. Kuruldukları yıldan itibaren 5 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe ön hazırlıklar ve araştırmalar yaptıklarını dile getiren Özyiğit, tarifsiz lüks hissine sahip yüksek yaşam standartları ve alanları sundukları Exquisite konseptiyle Türkiye'de bir ilke imza attıklarını söyledi.

Özgün mimari tasarıma sahip FB Gayrimenkul projelerinde mimari danışmanlığın yanı sıra; akıllı ev sistemleri, 7/24 güvenlik, housekeeping, laundry, bahçe bakımı ve teknik hizmetler, havalimanı transfer hizmeti, su sporları, projeye özel profesyonel balıkçı teknesi, surf ve diğer su sporları imkanı, özel otopark, plaj, bar, Akdeniz ve Ege mutfaklarıyla donatılmış gurme deniz mahsulleri restaurantı, müstakil plaj, iskele ve sea shuttle bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Burak Özyiğit, Bodrum Bitez Yalıları'nı anlattı!
  • 30.11.2016 17:27

Burak Özyiğit, Bodrum Bitez Yalıları'nı anlattı!

FBGY tarafından hayata geçirilen Bodrum Bitez Yalıları'nın detaylarını Burak Özy ...

Bitez Yalıları, Yalıkavak Marina'da tanıtılacak!
  • 25.08.2017 16:02

Bitez Yalıları, Yalıkavak Marina'da tanıtılacak!

Bitez Yalıları Exquisite projesinin 25 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında Yalık ...

Bodrum Bitez Yalıları, Rolls-Royce'dan ilham aldı
  • 19.12.2016 08:39

Bodrum Bitez Yalıları, Rolls-Royce'dan ilham aldı

FB Gayrimenkul Yatırımlar tarafından Bodrum Bitez'de hayata geçirilen Bodrum Bit ...

Bodrum Bitez Yalıları, Bodrum'un çehresini değiştirecek
  • 30.11.2016 15:17

Bodrum Bitez Yalıları, Bodrum'un çehresini değiştirecek

Bodrum'da birçok projeye imza atan FB Gayrimenkul, FB Gayrimenkul Yatırımları, 4 ...

Bodrum Bitez Yalıları görücüye çıkıyor!
  • 23.11.2016 10:19

Bodrum Bitez Yalıları görücüye çıkıyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları, Bodrum'daki 40 milyon euroluk projesini lanse edecek ...