maritbet girişmaritbet
Bodrum Barbaros Reserve projesine yabancılar akın etti

Bodrum Barbaros Reserve projesine yabancılar akın etti

Bodrum’un en lüks projelerinden Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler ilgi gösteriyor.

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sani Şener'in aile şirketi Sera Group'un Bodrum'da yaptığı lüks villalara yabancılar akın etti. Sera Group'un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım'ın hayata geçirdiği Yalıçiftlik'teki Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın yüzde 25'i satıldı. 50 milyon dolar bütçeli projede, fiyatları 1.5 ila 1.8 milyon euro arasında değişen daireler mobilyalı olarak sahiplerine sunuluyor. İngiltere, Suudi Arabistan, Katar ve Dubai gibi ülkelerden yoğun talep gören proje, şimdilerde Hindistanlı zengin ailelerin de radarına girmiş durumda.

METREKARESI 4 BİN EURO

Sera Group Genel Müdürü Ahmet Ozan Şener, benzer projelerde ortalama metrekare fiyatlarının 8 bin euro civarında olduğu Bodrum'da kendilerinin 4 bin eurodan satışa çıktıklarını söyledi. İstanbul'daki Emaar projesini de yaptıklarını hatırlatan Şener, buradan elde ettikleri tecrübeyle projeyi yaparken görünmeyen giderleri kontrol ederek maliyeti düşürüp rekabetçi fiyat sunduklarını söyledi. Şener, mimar Arif Suyabatmaz ve Hakan Demirel'in imzasını taşıyan 42 rezidanslık projeyi bu yıl yaz aylarında teslim edeceklerini belirtti. Şener, "Projenin ayrıca 600 metre uzunluğunda özel Barbaros plajı ve koyu bulunuyor" diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum Barbaros Reserve projesine yabancılar akın etti
  • 17.06.2018 16:40

Bodrum Barbaros Reserve projesine yabancılar akın etti

Bodrum’un en lüks projelerinden Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. P ...