maritbet girişmaritbet
Birlik Grup, Birlik Parkada projesini inşa edecek

Birlik Grup, Birlik Parkada projesini inşa edecek

Birlik Grup Kent Dönüşüm Yapı İnş. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti, İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde Birlik Parkada projesine başlıyor.

Birlik Grup Kent Dönüşüm Yapı İnş. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti tarafıdan yapılması planlanan Birlik Parkada Konut ve Ticari Alan Kapasite Artırım projesini Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci başladı.

Proje bedeli 27 milyon lira olan proje 7 bin 843 metrekarelik alan üzerine yapılacak. Daha önce toplam 149 daire ve 11 ticari alanı içine kapsayacak şekilde iki blok olarak tasarlanmış olan proje üçüncü bloğun yapımına karar verilmesiyle kapasite artışına gidilerek daire sayısı 243 adete, ticari alan sayısı ise 12 adete çıkarıldı.

Birlikada projesi A, B ve C blok olmak üzere toplam 3 bloktan oluşuyor. Blokların zemin katları ticari alan olarak planlanıyor. Proje kapsamında bodrum katların bir kısmı otopark olarak inşaa edilecek. Birlik Parkada projesinde 2+1, 3+1, 4+1 konut tipleri yer alacak.

Toplam inşaat alanı 69 bin metrekare olan Birlik Parkada projesinde kapalı otopark spor salonu, sauna, buhar ünitesi, çocuk oyun parkı, kapalı yüzme havuzu gibi ayrıcalıklar sunuluyor.

Proje kapsamında yapılacak inşaatın yaklaşık 2 yılda tamamlanması planlanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Birlik Grup, Birlik Parkada projesini inşa edecek
  • 06.10.2017 14:43

Birlik Grup, Birlik Parkada projesini inşa edecek

Birlik Grup Kent Dönüşüm Yapı İnş. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti, İstanbul’un Bayram ...