maritbet girişmaritbet
Birleşmeden doğan proje

Birleşmeden doğan proje

İnşaat sektörünün farklı dallarında çalışmalar gerçekleştiren iki firma güçlerini tek şirkette birleştirdi ve yeni bir proje için ilk adımı attı

İnşaat sektörünün farklı dallarında çalışmalar gerçekleştiren iki firma güçlerini tek şirkette birleştirdi ve yeni bir proje için ilk adımı attı.  Daha önce birçok projeye imza atan Optimus Yapı ve  yapı malzemeleri firması olan Polat Yapı'nın birleşmesiyle oluşan PolatUs adındaki yeni firmanın geliştirdiği projenin adresi Çekmeköy Taşdelen oldu. Polat Park ismindeki proje, büyüklükleri 69 ile 185 metrekarelik 40 konuttan meydana geliyor.

YENİ KAMPANYA BAŞLATTI

2012 yaz sonunda teslim edilmesi planlanan projedeki konutların tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekillerde tasarlandı. Fiyatlar ise 189 bin ile 395 bin lira aralığında. Polatus Yapı'dan yapılan açıklamaya göre proje için bugünlerde bir de yeni bir kampanya başlatılmış durumda. Finansbank konut kredisi desteğiyle yüzde 30 peşin verilmesi durumunda kalan tutar için 120 aya kadar yüzde 0.82 faiz  uygulaması yapılıyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.

HEPSİ DOĞA VE ŞEHİR MANZARALI

Firmadan yapılan açıklamaya göre, iki bloktan oluşan projede tüm daireler proje içinde yer verilen havuzu gördüğü kadar doğa ile birleşen şehir manzarasına da sahip. 40 konutun her birinde iki farklı tasarımda banyoya yer verildi. Vestiyerler ve mutfak dolapları da yine özel bir tasarım olarak geliştirildi. İki katlı kapalı otoparkın bulunduğu projenin dikkat çekici bir diğer özelliği her iki bloktan da tam otomatik asansörlerle açık alana çıkmadan fitness center, sauna ve toplantı odasına ulaşılabiliyor olması.

Proje, konumuyla da dikkat çekiyor. Şile otobanının yanında yükselen Polat Park,  Çekmeköy-Nişantepe bölgesinde bulunan Özyeğin Üniversitesi'nin ve yapımı planlanan 3.Boğaz Köprüsü ile yeni İstanbul Metrosu'nun yakınlarında. Ayrıca projeye 5 dakikalık mesafede Ümraniye IKEA ve Meydan AVM yer alıyor.

Milliyet Emlak

Yavuz Karaman

Polat Park İletişim Bilgileri

Web: www.polatpark.com

Telefon: 216 632 59 95

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Birleşmeden doğan proje
  • 10.02.2012 15:31

Birleşmeden doğan proje

İnşaat sektörünün farklı dallarında çalışmalar gerçekleştiren iki firma güçlerin ...

120 aya kadar yüzde 0.82 faiz
  • 09.02.2012 09:46

120 aya kadar yüzde 0.82 faiz

Polatus Yapı tarafından Çekmeköy-Taşdelen bölgesinde yapımına devam edilen Polat ...