maritbet girişmaritbet
Beklemek yok! Bugün alın, yarın taşının

Beklemek yok! Bugün alın, yarın taşının

Gayrimenkul sektöründe teslimleri yaklaşan projeleri sizler için derledik

Parmakla gösterilen Türk ekonomisinin lokomotifleri arasında yer alan inşaat ve gayrimenkul sektörü dikkat çekmeye devam ediyor. Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na Onur Ülke olarak katılacak olan Türkiye, birçok firmayla gövde gösterisi yapacak. Özellikle Arap yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Türk gayrimenkul sektöründe her geçen gün yeni bir projenin temelleri atılırken, birçok projede de yaşam başlıyor veya teslim tarihleri yaklaşıyor. Sizler için 2014 yılının ilk yarısında teslimleri gerçekleştirilecek olan projeleri araştırdık.

Mart ayında teslimleri başlayacak olan projeler

Mall of İstanbul: Teslimlerin başladığı Mall of İstanbul projesi Torunlar GYO imzası taşıyor. Minimum fiyatın 287 bin lira olarak belirlendiği projede yaşam 1 Nisan'da başlayacak. 123 bin metrekare alana sahip proje içerisinde alışveriş merkezi, konutlar, ofisler, ticari birimler gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor. Projede daire sayısı 1114 olarak belirlendi.

Beymahall: Beylik Yapı imzası taşıyan projede konutların teslimleri başladı. Fiyatların 165 bin liradan start aldığı projede yaşam bu ay sonunda başlayacak. Projede konut almak isteyenler yüzde 25 peşinat verip kalan bölümü krediyle kapatabiliyor. Beymahall, 1830 metrekare alanda inşa ediliyor.

Banu Evleri Ispartakule: Hasanoğlu İnşaat'ın dikkat çeken projesi Banu Evleri'nde teslimler 30 Mart'ta başlıyor. Stüdyo ve 1+1 dairlerin yer almadığı proje kapsamında en uygun fiyat 281 bin lira olarak belirlendi. Albaraka Türk ve Kuveyt Türk ile anlaşması bulunan proje konut ve villalardan meydana geliyor. Arsa alanı 51 dönüm olan Banu Evleri geniş sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.

Yuva Kağıthane: Yılmaz Ulusoy İnşaat'ın imzasıyla inşa edilmekte olan Yuva Kağıthane projesi 80 konuttan meydana geliyor. Mart ayı sonunda yaşamın başlayacağı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Akbank ve Yapı Kredi ile anlaşması bulunan proje mimarisi, lokasyonu ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.

Esila Kent: Turgutreis Group imzasıyla yükselen Esila Kent projesinde teslimler Mart ayı sonunda başlıyor. Tapu teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği projede konut kredisi kullanılabiliyor. İçerisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 evlerin yer aldığı konut projesi 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor ve içerisinde 407 daire bulunuyor. Esila Kent Konutları konumu ve sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Newista Life: Hasoğlu İnşaat'ın Başakşehir'de inşa ettiği projede teslimler Mart ayı sonunda başlayacak. 7 bin metrekareye yakın bir alan üzerinde konumlandırılan projede 2+1 daire satışları tamamlandı. Mimar Serdar Çelik tarafından tasarlanan Newista Life Evleri'nde konutlar haricinde 12 ticari birim bulunuyor. Projede inşaat alanı 19 bin 813 metrekare olarak belirlendi.

Baraka Konutları: Ümraniye'de Piramit Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen proje bloklar halinde teslim edilecek. İlk teslimlerin Mart sonunda başlayacağı projede fiyatlar 205 bin liradan start alıyor. Kuveyt Türk ile anlaşması bulunan Baraka projesinde tapu teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. 2 bin 450 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede 80 ev bulunuyor.

Nisan ayında teslimleri başlayacak olan projeler

Terrace Mix: İnanlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Terrace Mix projesinde A ve B blokta teslimler Nisan ayında başlayacak. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen projede banka kredisi kullanılabiliyor. Kalan blokların Ekim ayında teslim edileceği projede 437 daire bulunuyor. Proje 20 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Royal Garden Residence: Yıldız Konut İnşaat'ın Beylikdüzü projesinde teslimler 30 Nisan'da başlıyor. Minimum konut fiyatının 140 bin lira olarak belirlendiği proje 1+1, 2+1 ve 3+1 ev tiplerinden meydana gelmekte. 294 dairenin bulunduğu projenin arsa büyüklüğü 5 bin 425 metrekare.

Terrace Tema: Nisan ayı sonlarında teslimleri gerçekleştirilecek olan proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor. Sıfır faizli ve banka kredili ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 30 ve 40 katlı iki kule yer almakta. Terrace Tema'da fiyatlar 465 bin liradan başlıyor.

Qent İstinye: Toya Yapı- Dilek Gayrimenkul ortaklığında inşa edilmekte olan projede teslimler Nisan sonunda başlayacak. Metrekare fiyatlarının 8 bin dolardan başladığı proje Akbank ve Denizbank ile anlaşmalı. 3 bin 70 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projenin içerisinde 21 konut yer almakta.

Nisbetiye On: ARB İnşaat Adi Ortaklığı kapsamında hayata geçirilen Nisbetiye On projesinde teslimler Nisan ayı sonunda başlayacak. Metrekare birim fiyatlarının 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değiştiği projede 92 konut bulunmakta. Arsa alanı 5 bin metrekare olan ve lüks donatılarıyla dikkat çeken proje konumuyla büyülüyor.

Blue Residence: 1 Nisan 2014 günü anahtarların teslim edilmeye başlanacağı Blue Residence projesi Enyap İnşaat imzasıyla yükseliyor. Ünlü isimlerin gayrimenkul satın aldığı ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği projede fiyatlar 185 bin liradan başlıyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan proje lüks donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.

Royal Garden Residence: Yıldız Konut İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Royal Garden Residence projesinde tapu teslimleri Mart sonuna kadar devam edecek. Dairelerin Nisan sonunda teslim edileceği projede 294 daire bulunuyor. Arsa alanı 5 bin 425 metrekare olan proje sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.

Twin Home Pendik: Kuta Yapı'nın Anadolu Yakası Pendik bölgesinde inşa ettiği projede teslimler Nisan sonunda başlıyor. Tamamı 3+1 olarak tasarlanan projede fiyatlar 400 bin liradan başlayıp 480 bin liraya kadar artış gösterebiliyor. 32 dairenin bulunduğu projede evler 135-140 metrekare arasın tasarlandı.

Zin D Natura: Kurtköy'ün çehresini değiştiren proje Zin D Yatırım Geliştirme tarafından hayata geçiriliyor. Nisan ayı sonunda teslimleri başlayacak olan projede satış fiyatları 190 bin liradan start alıyor. Minimum kira getirisinin 800-900 lira seviyelerinde olması beklenen proje 11 bin 144 metrekare alanda inşa ediliyor ve 91 konuttan meydana geliyor.

Panorama Velpark Residence: Nisan ayında teslimleri gerçekleştirilecek olan proje Ekşioğlu Teksan İnşaat imzasıyla hayat buluyor. 111 konuttan meydana gelmekte olan Velpark Residence Konutları'nda banka kredisi kullanılabiliyor.

Mayıs ayında teslimleri başlayacak projeler

İstanbloom : 2014 yılının Mayıs ayında teslimleri gerçekleştirilecek olan projede metrekare birim fiyatları 6 bin 900 dolardan başlıyor. 14 bin 760 metrekare alan üzerinde inşa edilen ve 165 konuttan meydana gelen proje mimari yapısı ve lokasoyunlya dikkat çekiyor.

Bey Kasrı Konutları: Beykule İnşaat tarafından 35 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede yaşam Mayıs ayında başlayacak. Metrekare birim fiyatının 3 bin 500 lira olarak belirlendiği projede cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Proje Beylikdüzü'nde hayat buluyor.

Modernista: Mayıs ayında teslim edilecek olan Modernista projesi Akro Yapı imzası taşıyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan projede 32 konut bulunuyor. Arsa alanı 7 bin metrekare olarak belirlenen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren ev seçenekleri yer almakta.

Gaia Premium Houses: Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul ortaklığında inşa edilmekte olan projede teslimler Mayıs ayında gerçekleştirilecek. 11 bin metrekare alanda yükselen ve 54 konuttan meydana gele Gaia'da banka kredisi kullanma fırsatı sunuluyor.

Stüdyo 24: Cathay Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede teslimler Mayıs ayında başlıyor. 38 metrekare ile 207 metrekare arasında değişen dairelerin yer aldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu Stüdyo 24'te son 70 konutun satışı devam ediyor.

Bahçeli Vadi Çengelköy: Dekar DK tarafından hayata geçirilen Bahçeli Vadi projesinde fiyatlar 260 bin liradan başlıyor. Konut satışlarının devam ettiği projenin İşbank ile anlaşması bulunuyor. Yüzde 25 peşinat ödeyip kalan bölümün banka kredisiyle kapatıldığı proje 10 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Lokasyonu ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken projede lüks sosyal donatı alanları bulunmakta.

Saloon Residence: Gen Yapı'nın Ümraniye'de konumlandırdığı projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Mimari tasarımıyla göz dolduran projede teslimler Mayıs ayında başlıyor. Banka kredisi kullanarak konut sahibi olunabilen projede 130 daire yer almakta. 8 dönüm arsa üzerinde inşa edilen proje sosyal donatı alanlarıyla farkını ortaya koyuyor.

Newada: ML Yapı'nın Maltepe'e konumlandırdığı projede yaşam Mayıs sonunda başlayacak. 1+1, 2+1, 3+1 konutların yer aldığı projede başlangıç fiyatı 470 bin lira olarak belirlendi. Banka kredisi kullanımına da uygun olan Newada Evleri, 12 bin metrekare alanda 288 konut şeklinde yükseliyor. Tasarımıyla bölgenin çehresini değiştiren Newada Konut Projesi, Adalar ve deniz manzarasına sahip.

Nuvo Dragos: Özderici GYO'nun Maltepe aksında inşa ettiği projesinde tapu teslimleri hemen gerçekleştirilirken yaşamın Mayıs ayında başlaması planlanıyor. Garanti ve İşbank ile anlaşması bulunan projede fiyatlar 312 bin liradan başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ev tiplerinin bulunduğu Nuvo Dragos Evlerinde ayrıca yüzde 50 peşinat ödeyip kalan bölümü 48 ayda sıfır faizle tamamlama seçeneği de sunulmakta.

Haziran ayında teslimleri başlayacak projeler

İncirli Konakları: Yaşamın 30 Haziran 2014 tarihinde başlayacağı proje konumuyla dikkat çekiyor. Fiyatların 325 bin dolardan start aldığı projede banka kredisi de kullanılabiliyor. 13 bin 405 metrekare alan üzerinde konumlanan proje Gül-Cevheri ortaklığında hayat buluyor.

Başak Vadi Konutları: Mert İnşaat'ın Başakşehir bölgesinde inşa ettiği 3 blokluk projede teslimler Haziran-Temmuz aylarında başlayacak. Banka kredisi kullanımına uygun olan projede 94 konut bulunuyor. 6 bin 600 metrekare alan üzerine konumlandırılan projede çalışmalar devam ediyor.

Mavera Başakşehir: Makro İnşaat'ın Başakşehir'in çehresini değiştiren projesi Mavera Başakşehir'de teslimler Haziran ayında başlayacak. Konut satışlarının tamamlandığı proje kapsamında 274 daire yer almakta. Arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen proje Bio İstanbul projesiyle değerine değer katacak.

MNG Blue Botique: 14 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede teslimler 30 Haziran 2014'te gerçekleştirilecek. Konutlar ve ticari birimlerin yer aldığı proje geniş peyzaj alanıyla da dikkat çekiyor. Fiyatların 210 bin lira seviyelerinden başladığı proje Denizbank ve Garanti Bankası ile anlaşmalı. Blue Boutique eşsiz manzarası ve lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Greenist: Haziran ayında teslimleri başlayacak olan Greenist projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Saray Grup tarafından inşa edilmekte olan proje içerisinde konutların haricinde ticari birimler ve otel de bulunuyor. Güneşli'de inşa edilen ve Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çeken proje geniş yeşil alanlara sahip.

Evora İstanbul: Teknik Yapı'nın Emlak Konut GYO ve TOKİ ortaklığında Tuzla'da hayata geçirdiği projede teslimler Haziran sonunda başlayacak. 5 bin 73 bağımsız birimden meydana gelmekte olan ve 300 dönümlük dev bir arsada konumlandırılan proje içerisinde banka kredisi de kullanmak mümkün. 4 bin 304 dairenin yer aldığı proje bölgenin çehresini değiştiriyor.

Mesa Kartall: Mesa Mesken Sanayi tarafından Kartal'da inşa edilen projede teslimler Haziran ayında gerçekleştirilecek. Fiyatların 246 bin 300 liradan başladığı proje içerisinde yüzde 25 peşinat ödeyip kalan bölümü banka kredisiyle tamamlama fırsatı sunuluyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evlerin yer aldığı Mesa Kartal Evleri 286 daireden meydana geliyor. Proje 10 bin 200 metrekare arsa üzerinde hayat buluyor.

Tapu alırken dikkat edilmesi gerekenler

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul Teras’ta teslimler ne zaman yapılacak?
  • 31.05.2014 09:44

Vadistanbul Teras’ta teslimler ne zaman yapılacak?

Yemyeşil Belgrad ormanlarıyla çevrili alanda konumlanan Vadistanbul projesinde t ...

Beklemek yok! Bugün alın, yarın taşının
  • 10.03.2014 14:29

Beklemek yok! Bugün alın, yarın taşının

Gayrimenkul sektöründe teslimleri yaklaşan projeleri sizler için derledik ...

2014 yılında teslim edilecek 6 Güneşli projesi
  • 24.02.2014 14:25

2014 yılında teslim edilecek 6 Güneşli projesi

Yatırımcıların gözdesi haline gelen bölge stratejik konumuyla yüksek kira getiri ...

Hemen taşınma fırsatı sunan 6 konut projesi!
  • 22.01.2013 09:59

Hemen taşınma fırsatı sunan 6 konut projesi!

Bekleme yapmadan yaşama hemen başlanabilen konut teslimlerinin anında gerçekleşt ...