maritbet girişmaritbet
Batışehir ve İz Tower yoğun ilgi görüyor!

Batışehir ve İz Tower yoğun ilgi görüyor!

EGE Yapı Group'un Bağcılar'da inşa ettiği 800 milyon dolar değerindeki, Avrupa'nın en büyük karma projesi Batışehir'de 338 konutluk yeni etap satışları başladı

EGE Yapı Group'un Bağcılar'da inşa ettiği 800 milyon dolar değerindeki, Avrupa'nın en büyük karma projesi Batışehir'de 338 konutluk yeni etap satışları başladı. Ege Yapı Group, cazip iki ödeme alternatifi daha sunarak ev sahibi olma fırsatını kaçıranlara yeni fırsatlar sunuyor.

EGE Yapı Group'un Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş. (EPP), TOKİ ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle Bağcılar'da 800 milyon dolar değerindeki Batışehir projesinde 338 konutluk yeni etap satışları başladı. İstanbul'un yeni merkezi Bağcılar'da TEM'in yanı başındaki Batışehir projesinde İstanbulluları ayrıcalıklı bir projede yaşamaya davet eden Ege Yapı Group, ilk etaplar için sunduğu uygun ödeme koşullarının yanında cazip iki yeni ödeme alternatifi daha sunarak ev sahibi olma fırsatını kaçıranlara yeni fırsatlar sunuyor. İnşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen ve Avrupa'nın en büyük karma kullanım projelerinden birini inşa eden Ege Yapı Group'un, projesi Batışehir'in ilk etaplarının yüzde 70'i satıldı. Proje, avantajlı ödeme seçenekleri ve yüksek prim değeri ile de dikkat çekiyor. Ege Yapı Group'un yeni etapla birlikte müşterilerinin farklı beğeni ve ihtiyaçları doğrultusunda 47 farklı tipte daire seçeneğini daha sunduğu Batışehir'de, daire büyüklükleri 41 metrekare ile 360 metrekare arasında değişiyor. 

TAKSİT YA DA PEŞİNAT 2013'TE

Ege Yapı Group, depreme dayanıklı, sağlam zemin üzerine inşa edilen Batışehir'den ev sahibi olmak isteyenlere yeni etap ile birlikte birbirinden farklı çok cazip yeni ödeme avantakları sunuyor. Konut bedelinin yüzde 1'ini ödeyerek peşinatın yüzde 29'luk kısmını vade farksız Haziran 2013 tarihine ötelemek ya da sıfır faiz avantajından faydalanmak mümkün. Üstelik çok küçük bir peşinat ödeyerek taksitleri vade farksız 2013 yılında ödemeye başlamak da bir başka seçenek olarak sunuluyor.

En az yüzde 50 peşinat verildiği takdirde, kalan yüzde 50'lik kısım ise 24 aya kadar faizsiz eşit taksitlendiriliyor.

HER ŞEY YANI BAŞINIZDA

Batışehir'de yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü proje, sosyal imkânları ve yaşam alanları ile de dikkat çekiyor. Birbirinden farklı ihtiyaçlara cevap veren yaşam alanlarından oluşan proje, konutları kadar, proje içindeki oteli, ticaret merkezi, spor ve yaşam merkezi, özel eğitim kompleksi, rezidansı, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, alışveriş caddesi, spa, sauna, squash, basketbol, voleybol ve mini golf sahalarıyla da ev sahiplerine ayrıcalıklı, konforlu ve kaliteli bir yaşam sunuyor. Atatürk Havaalanı ve Maslak'a 10 dakika mesafede yer alan Batışehir'e ulaşım da kolay olacak.

YURTDIŞINA DA ODAKLANIYOR

Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, firma olarak uluslararası piyasada başta Irak ve Suudi Arabistan olmak üzere birçok ülkede faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Yurtdışında esas faaliyetimiz Irak'ta. Suudi Arabistan'daki şirketimizi yaklaşık 1 yıl önce kurduk. Suudi Arabistan'da şu an pazar araştırmalarına ilişkin çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 2 yıldır da Irak'ta faaliyet gösteriyoruz” dedi.

ORTAK PROJE YAPACAK

Ege Yapı Group olarak Irak ve Suudi Arabistan'da yapılanma nedenini "Önümüzdeki 20 yıllık süreçte Körfezdeki bu bölgelerin ciddi şekilde atılıma geçeceği öngörümüz oluşturuyor" diye açıklayan İnanç Kabadayı, "Öncelikle bu iki ülkede bulunmayı tercih ettiklerini bu bölgelerde üzerinde çalıştıkları, ihale aşamasında olan iddialı, ses getirtecek projeler de bulunuyor" diye konuştu. Ayrıca ülkemizde yasalaşacak olan mütekabiliyet ve kentsel dönüşüm gibi açımlarlada yakından ilgilendikleri ve bunun bir sonucu olarak Suudi Arabistanlı bir şirket ile Kartal'da yeni bir projeye başlayacaklarını söyledi.

İNŞAAT TECRÜBESİ 2.1 MİLYON METREKAREYİ AŞTI

1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden inşaat mühendisi olarak mezun olan Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı kariyerine Atlas İnşaat proje müdürü ve koordinatörü olarak başladı. 10 yıl boyunca inşaat sektöründe farklı firmalarla birçok projeye imza atan kabadayı ardından 35 yıllık kurumsal ve bireysel tecrübenin tek bir çatı altında toplanması kararı ile 2006 yılında Ege Yapı Group'u kurdu.

İnanç Kabadayı'nın Ege Yapı Group'u kurmadan önceki ilk projesi 14 daire ve 2 dükkandan oluşan bir apartman inşaatıydı. Aralarında Abdi İbrahim Merkez Ofisi, Jureyik Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Valide Sultan Rezidans ve Restorasyonu, Orion Park Rezidans ve Konutları, Şifasuyu Konakları, Sev İlkokul Kampüsü, Desen Apartmanı, Dedeman Hotel Renovasyonu, Demsa Merkez Ofisi, Panorama Villaları, Nurol Villaları, İz Tetra'nın yer aldığı çok sayıda başarılı projeye imza attı. Ege Yapı Group, bugün ise yurt içi ve yurt dışında devam etmekte olan 8 ayrı proje ile 1 milyon 100 bin metrekare inşaata devam ediyor. Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modelinde başlanmış olan ve bünyesinde ofis, prestijli bir alışveriş caddesi, rezidans, özel eğitim tesisi, şehir oteli, spor kulübü ve 3 bin 143 adet nitelikli konutu barındıran, 818 bin metrekare inşaat alanına sahip Batışehir projesi de portföyüne eklendi. Böylece EgeYapı Group'un toplam inşaat alanı 2 milyon metrekarenin üzerine çıktı.

'TOPDOWN' YÖNTEMİYLE OTEL İNŞA EDİYOR

EGE Yapı Group şu an Avrupa'nın en büyük karma inşaat projesi olan Batışehir, İstanbul Beşiktaş'ta Türkiye'de bir ilk olarak 'Topdown'yöntemiyle yerin (deniz seviyesinden) 27 metre alta inilerek inşa edilen ilk bina olma özelliği taşıyan 7 yıldız konseptiyle inşa edilen Shangri-La Hotel, Kartal'da yer alan İz Tower, İz Office ve Karadeniz'in en yüksek otel inşaatı gibi projelerin yapımını sürdürüyor

Ayrıntılı bilgi için:
444 5 343
www.batisehir.com

İZ TOWER'DA SATIŞLAR BAŞLADI

EGE Yapı Group'un İstanbul Kartal'a iz bırakacak projesi İz Tower'da  satışlar başladı. Merkezi konumunun yanı sıra sahip olduğu teknolojik alt yapı ve sunduğu konfor ile İstanbul'un en etkileyici projeleri arasındaki gösterilen İz Tower sakinlerinin ihtiyaç duyduğu bütün ayrıntılara cevap vermesinin yanında vadettiği yüksek prim potansiyeli ile yatırımcıları cezbediyor. Yaklaşık 5 bin 200 metrekare arazi üzerine konumlanan İz Tower, 21 kat, 163 daire ve 8 ticari üniteden oluşuyor. İz Tower'da 60 ve 65 metrekare olmak üzere iki tip 1+1'in yanı sıra 96-98 metrekareden oluşan iki tip 2+1 ve 108 metrekarelik dubleks loft daireler bulunuyor. İz Tower kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, güneşlenme terası, hamam, buhar odası, çocuk oyun alanları, 24 saat kamera güvenlik sistemi ve kapalı otopark gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İz Tower'ı tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak geliştirdiklerini söyledi. Projelerin lokasyonu itibariyle çok özel bir konumda bulunduğunu belirten Kabadayı, "İz Tower, D-100 Karayolu'nun hemen kenarında bulunuyor. Ayrıca tamamlanmak üzere olan dünyanın en büyük adalet sarayının yanı sıra, Real alışveriş merkezlerine de yürüme mesafesinde olan projelerin yakında hizmete açılacak Kartal-Kadıköy metrosu ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yürüme mesafede bulunması sebebiyle ulaşım konusunda hiçbir sıkıntısı bulunmuyor" dedi.

Detaylı Bilgi için:
444 5 343
www.iztower.com


İZ PARK PROJESİ GELİYOR

EGE Yapı Group, Kartal'da İz Park adında yeni bir ofis projesine de başlıyor. Yakın zamanda lansmanı yapılacak İz Park'ta 160 ile 640 metrekare arasında değişen nitelikli ofisler yer alacak. Yüksek prim değeri olan bölgede inşa edilecek İz Park, bölgenin ofis ihtiyacına da cevap verecek. 

Hürriyet

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!
  • 25.01.2023 14:29

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, hayata geçirdiği inşaat proj ...

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”
  • 06.01.2023 11:24

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”

Merakla beklenen yeni konut finansman modeli hakkında ayrıntılar açıklandı. Ege ...

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!
  • 27.10.2022 17:23

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!

Sanatı ve sanatçıları destekleyecek çalışmaların içerisinde yer almaya devam ede ...

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"
  • 17.05.2022 11:40

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Nisan 2022 konut satış istati ...

İnanç Kabadayı, yeni konut finansman paketini yorumladı!
  • 10.05.2022 15:59

İnanç Kabadayı, yeni konut finansman paketini yorumladı!

Cumhurbaşkanı’nın konut alacaklara yönelik açıkladığı Konut Finansman Paketi çer ...