maritbet girişmaritbet
Başkent'te Zeray Next Capital lansman avantajlarıyla satışta!

Başkent'te Zeray Next Capital lansman avantajlarıyla satışta!

Şimdi Türkiye’nin başkenti Ankara’da keyifle yaşamanız için en ince ayrıntısına kadar planlanmış, çok özel bir yaşam projesi yükseliyor. Zeray Next Capital...

İnşaat Deneyimi ve standartları değiştiren proje anlayışıyla Zeray, pek çok farklı alanda yenilikçi bakış açısı ile yaşam projeleri gerçekleştiriyor. bunlardan en yenisi de Zeray Next Capital.

Zeray Next Capital projesi ile yaşam kalitesini arttıran, konut sahibi olmayı kolaylaştıran yönüyle farklı bir misyonla sektörde fark oluşturmaya devam ediyor.

Türkiye’de ilk kez yaşam projesinde ileri teknoloji olanaklar sağladığı inşaat aşamasındaki Zeray Next Capital projesi 2025 aralık ayında konut sahibi olmak isteyenlere teslim ediyor.

Projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alıyor. Ayrıca; 454 araçlık kapalı, 724 araçlık açık olmak üzere toplam 1.178 araçlık otopark alanı ile  öne çıkıyor. Zengin iç tasarım mimarisi ve gelişmiz Bahçe ve çevre peyzajı ile konut sahiplerine doğallığın içinde yemyeşil bir yaşam alanı vadediyor.

Kurumsal saygınlığı ve güçlü finansal yapısıyla gerçekleştirdiği Zeray Next Capital projesi ile konut maliyetini en aza indirmeyi hedefliyor. 

Fiyatlandırma ve Ödeme seçenekleri

Satışların hızla devam ettiği Zeray Next Capital projesinde 2+1 70 metrekare dairelerin başlangıç fiyatı 3.489.000 TL’den 4+1 170 metrekare dairelerin başlangıç fiyatı 7.140.000 TL'den başlayacağı konut fırsatını sunuyor.
Kişiye özel ödeme seçenekleri ve banka alternatifleri ile herkesi konfor ve huzurun hakim olduğu bir yaşam alanını sizlerle buluşturuyor. 

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde doğayla iç içe konumlanan Zeray Next Capital projesi hakkında detaylı bilgi İçin; 444 91 41 numarasından veya www.zerayinsaat.com.tr. internet sitesinden bilgi alabilirsiniz.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz