maritbet girişmaritbet
Başaran Residence 3 teslim ediliyor

Başaran Residence 3 teslim ediliyor

Başaran İnşaat, Başaran Residance 3 projesinde satışını yaptığı daireleri Temmuz ayında sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında temeli atılan projeyi söz verdikleri tarihte bitirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren firma sahibi Serdar Kolay, "Narlıdere'de yükselen projemiz oldukça özel bir konseptle hazırlanıyor. Projemiz iş hayatında çok yoğun ve yorucu tempoda çalışanları, şehirden uzaklaştırmadan villa konforundaki dubleks evlerde yaşatmayı amaçlıyor" dedi.

4 farklı daire

Narlıdere'de yer alan projenin 1 blok ve 8 dubleks daireden oluştuğunu söyleyen Başaran, Lotus, Orkide, Lilyum ve Zambak olarak isimlendirilen dairelerin 4 farklı tipte tasarlandığını dile getirdi. Yüksek salon tavanlarıyla da dikkat çeken projede ebeveyn yatak odasının önünde salona bakan 6 metre yüksekliğinde galeri boşluğu bırakıldığını da sözlerine ekleyen Başaran, "Ayrıca projenin 7. katında botanik bahçeli ve mini havuzlu teras bahçesi bulunan 2 adet dubleks dairemiz de yer alıyor" diye konuştu.

Parmak izi tanıma sistemi

Güvenliğe de oldukça önem verilen Başaran Residence 3 projesinin deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edildiğini belirten Başaran, "Projemizde güvenlik ile ilgili son teknolojiyi kullanıyoruz. Binada kartlı giriş sistemi ve kameralı güvenlik sistemi bulunuyor. Ayrıca dairelerin çelik kapılarında parmak izi tanıma sistemi yer alıyor. İsteğe bağlı olarak da retina göz tarama sistemini uygulayacağız" dedi.

8 özel aile oturacak

Başaran İnşaat'ın sahibi Serdar Başaran, her ayrıntısına özenle dikkat ettikleri projede 8 özel ailenin mutlu ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdüreceklerini belirtti. Başaran; “Dairelerimizin iç dizaynına oldukça özen gösteriyoruz. Diğer projelerimizde olduğu gibi bu projede de en kaliteli ve en estetik malzemeyi kullanıyoruz. Özellikle projemizin tasarımında yer verdiğimiz oto boyası ile boyanmış, kolları Swarovski taşlar ile süslenmiş kapı kolları oldukça beğeniliyor. Ayrıca mutfaklar için İtalya'dan otomatik dolap kapakları ısmarladık. Bayanların derdi olan yüksek dolap kapakları otomasyon sistemi ile kolayca açılıp kapanacak. Tüm bunların yanı sıra projemiz bahçe peyzajı, kamelyası, havuzu, mini parkı ve spor kompleksiyle de sakinlerine yaşanılası bir dünya sunuyor" diye konuştu. 

Firma iletişim bilgileri:

Web     : www.basaranresidence.com

Tel        : 0232 239 33 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başaran Residence 3 teslim ediliyor
  • 08.07.2011 14:38

Başaran Residence 3 teslim ediliyor

Başaran İnşaat, Başaran Residance 3 projesinde satışını yaptığı daireleri Temmuz ...