maritbet girişmaritbet
Balıkesir Emlak Konutları’nda ön talep dönemi başladı!

Balıkesir Emlak Konutları’nda ön talep dönemi başladı!

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilmekte olan Balıkesir Emlak Konutları projesinde ön talep dönemi başladı.

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilmekte olan Balıkesir Emlak Konutları Projesi, Balıkesir’in Altıeylül Mahallesinde yer alıyor. Projede 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Balıkesir Emlak Konutları’nda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede 1+1 konutlar, net 43 ile 49 metrekare arasında, brüt 61 ile 69 metrekare arasında, 2+1 konutlar net 59 ile 91 metrekare arasında, brüt 84 ile 125 metrekare arasında, 3+1 konutlar net 76 ile 109 metrekare arasında, brüt 118 ile 157 metrekare arasında ve 4+1 konutlar ise net 144 ile 149 metrekare arasında, brüt 215 ile 220 metrekare arasında büyüklükten oluşuyor.

Ayrıcalıkların buluşma noktası

Balıkesir Emlak Konutları projesi, yeşil alanları, mimari düzeni ve sosyal alan imkanlarıyla, mutlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor.

Projede, yürüyüş parkuru, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, ve kafe gibi sosyal kullanım alanlarıyla, ayrıcalıklı bir yaşam alanı sizleri bekliyor. 

Ege’yle Marmara’nın buluşma noktasında yer alan Balıkesir’de yeni bir yaşam alanı hayat buluyor.

Balıkesir Emlak Konutları nerede?

Önemli yolların kesişim noktasında yer alan Balıkesir Emlak Konutları, Atatürk Stadyumu’na 4, Avlu Balıkesir AVM’ye 3, Tren Garı’na 1 dakika. Şehre yakın konumda bulunan Edremit’e 1, İzmir’e 2, İstanbul’a ise 3 saat mesafede konumlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz