maritbet girişmaritbet
Bağcılar'a Avrupa Konutları kalitesi geliyor!

Bağcılar'a Avrupa Konutları kalitesi geliyor!

Artaş İnşaat güvencesiyle inşa edilen Avrupa Konutları Güneşli projesi Bağcılar’ın Güneşli Mahallesi’nde meydana geliyor.

Artaş İnşaat’ın güvencesiyle hayata geçirilmekte olan Avrupa Konutları Güneşli projesi 2587 ada 23 parsel, 72 bin 148 metrekarelik arsa alanı üzerinde, toplamda 11 blokta, 1312 konut ve 32 adet dükkan olacak şekilde tasarlanıyor.

3 milyar 556 milyon TL yatırım ile inşa edilmekte olan projede, 216 adet 1+1, 539 adet 2+1, 375 adet 3+1 ve 182 adet 4+1 konut tipi bulunuyor.

Birbirinden başarılı konut projelerine imza atan Artaş Yapı bu sefer de Bağcılar’da yeni bir projeye imza atıyor. Avrupa Konutları kalitesi Bağcılar’a da geliyor.

Avrupa Konutları Güneşli projesinde 1340 metrekare alanda peyzaj amaçlı göletler bulunuyor. Ayriyeten proje, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu ve çocuk oyun alanı gibi farklı farklı birçok sosyal kullanım alanını da bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Son teknoloji malzemelerle inşa edilen Avrupa Konutları Güneşli projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşası devam etmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Ön taleplerin toplanmaya başladığı Avrupa Konutları Güneşli projesinde 2+1 konutlar 8 milyon 500 bin TL’den, 3+1 konutlar 10 milyon TL’den ve 4+1 konutlar ise 14 milyon TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Projede yüzde 30 peşinat geri kalanı banka kredisi çekme imkanı ile ödem kolaylığı sunuluyor.

Avrupa Konutları Güneşli nerede?

İstanbul’un Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi’nde konumlanan Avrupa Konutları Güneşli projesi, Güneşli Erdem Hastanesi’ne 590 metre, Basın Ekspress Yolu’n a 1,2 kilometre, Küçükçekmece Gölü’ne 6 kilometre ve İstanbul Havalimanı’na 25 kilometre mesafede bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz