maritbet girişmaritbet
Aydın Ancın İnşaat’tan finansman destek

Aydın Ancın İnşaat’tan finansman destek

40 yıllık deneyimi bulunan inşaat firması, yapımına başladığı Alinda Gold Rezidans projesinde 60 ay vade ve sıfır faiz imkanıyla Aydınlıları konut sahibi yapmayı planlıyor

40 yıllık deneyimi bulunan inşaat firması, yapımına başladığı Alinda Gold Rezidans projesinde 60 ay vade ve sıfır faiz imkanıyla Aydınlıları konut sahibi yapmayı planlıyor

Aydın'ın ilk rezidansı olan Tralles Gold Rezidans konutlarının satışlarını bitiren Ancın İnşaat, yapımına başladığı Alinda Gold Rezidans projesinde 60 ay vade ve sıfırfaiz finansmanı sağlayarak Aydınlıları konut sahibi yapacak.

Aydın'da inşaat sektöründe 40 yıllık deneyimleri ile pek çok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Ancın İnşaat ortaklarından Mustafa Ancın, "Ortağım Haluk Ancın ile birlikte babalarımızın 40 yıl önce kurarak bize emanet ettiği' Ancın İnşaat' ismini en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz.Aydın'ın modern bir kent yapısına bürünmesi için 2010 yılında yapımına başladığımız Tralles Gold Residence'deki konut satışlarımız bitti. Aydın'daki konut sektörüne Tralles Gold projemizle yeni bir anlayış getirdiğimize inanıyoruz. Bu doğrultuda yeni projeler üretmeyi sürdürüyoruz. Günümüz ihtiyaçlarına cevap veren bir yaşam alanı olarak nitelendirilebilecek Alinda Gold Rezidans projemizi de hayata geçiriyoruz" dedi.

Aydın inşaat sektöründe bir ilki gerçekleştireceklerinin altını çizen Ancın, Alinda Gold projesinde müşterilerin karşısına hem fiyat hem de vade avantajı ile çıkacaklarını söyledi. Ancın, "Aydın'da konut sahibi olmak isteyen veya konutunu yenilemek isteyenlere Alinda Gold projesiyle konut sahibi yapmaya kararlıyız. Bunun için şirket olarak ciddi bir fedakarlıkta bulunduk. Müşterilerimize finansman desteği sağlayarak hiçbir banka kredisi kullandırmadan 60 ay vade, sıfır faiz ve ayda 2 bin 150 TL taksitle Alinda Gold projesinde konut sahibi yapacağız. Bu kampanya sınırlı sayıda konut için geçerli olacaktır. Projenin satışları yüzde 50'ye ulaştığında bu kampanyayı sonlandıracağız. Bu noktada müşterilerimizin acele etmesi kendi menfaatlerine olacaktır. Alinda Gold projemizin de bu uygun koşullarla ilgi göreceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Kalite ve güven

Ancınİnşaat olarak öncelikli hedeflerinin kaliteli ve güvenli yaşam alanlarıoluşturmak olduğuna dikkat çeken Ancın, "Aydınımızın aydınlık insanları engüzeline layıktır. Bu bakımdan onlara hak ettikleri yaşam alanlarını sunmakesas amacımızdır. Bu noktada Ancın İnşaat olarak yapım kalitemizden asla ödünvermiyoruz. Kaliteyi en uygun fiyatla müşteriye sunmayı hedefliyoruz. Aydın2014 yılında büyükşehir olmaya hazırlanıyor. Bizler de özel sektör olarakprojelerimizi büyükşehir Aydın bilinciyle projelendirip oluşturuyoruz.

RİSKLİ YAPILAR YIKILMALI

Diğertaraftan bu topraklar geçmişte pek çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır.Dolayısıyla Aydın'da üretilecek yapıların da nitelikli ve doğru projeler olmasıgerektiğine inanıyoruz. İnşaat sektörüne öncülük yaparken hedeflerdoğrultusunda daha yeşil ve sosyal alanlar barındıran yaşam alanları için çabasarf ediyoruz" diye konuştu.

Ancın, nüfus artışına paralel olarak 2000 yılından önce yapılan ve deprem yönetmeliğine uygun olmayan yapıların Aydın için risk oluşturduğuna dikkat çekerek, riskli yapıların yıkılarak deprem yönetmeliğine uygun yeni yapıların inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. Aydın'da arsa üretiminin sağlıklı olması durumunda inşaat sektörünün de gelişim göstereceğini söyleyen Ancın, bu bakımdan yerel yönetimlerden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müteahhitlerin önünü açıcı imar çalışmaları yapmalarını beklediklerini ifade etti.

Türkhamamı da var

Alinda Gold projesinin yaklaşık 10 milyon dolarlık bir yatırım olduğunu kaydeden Ancın, "Aydın gelişim bölgesinde yer alan Adnan Menderes Mahallesi Çevre Bulvarı üzerinde 8 bin metrelik alanda yapılacak olan Alinda Gold projesi toplam 3 blok ve 86 daireden oluşuyor. Proje 1 blokta 8 kat, 2+1, 3+1 türü daireler ve diğer 2 blokta 10 kat 4+1 türü daireler şeklinde tasarlandı. Projenin yüzde 70 alanı yeşil alan olarak bırakıldı. Alinda Gold projesinde Türk hamamı, golf sahası, çatı bahçesi, koşu ve yürüyüş yolu, spor alanları,fitness salonu, spa merkezi, kafetarya, anfi tiyatro gibi insanların hoşça vakit geçirip dinlenebileceği, spor yapabileceği sosyal mekanlar da unutulmazken kapalı otopark ve güvenlik sistemleri de projede yer alıyor" diye konuştu.

KazımYÖRÜKCE/Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alinda Gold Residence fiyatları 260 bin liradan başlıyor
  • 11.02.2014 11:56

Alinda Gold Residence fiyatları 260 bin liradan başlıyor

Alinda Gold Residenceta satılık daire fiyatları 260 bin liradan başlıyor ...

Ancın İnşaat'tan Aydın'a iki modern proje!
  • 24.12.2012 14:02

Ancın İnşaat'tan Aydın'a iki modern proje!

Bugüne dek 100 bin metrekarenin üzerinde inşaatı tamamlayan Ancın İnşaat, Aydın' ...

Aydın Ancın İnşaat’tan finansman destek
  • 27.04.2012 14:52

Aydın Ancın İnşaat’tan finansman destek

40 yıllık deneyimi bulunan inşaat firması, yapımına başladığı Alinda Gold Rezida ...