maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Esentepe Kartal Satılık Daire Fiyatları

Avrupa Konutları Esentepe Kartal Satılık Daire Fiyatları

Avrupa Konutları Kartal Esentepe satılık daire fiyatları, konum, satış ofisi, ödeme planı ve projeyle ilgili tüm detaylar haberimizde. Konum olarak Kartal'da Esentepe Mahallesi, Ferah Sokak adresinde yer alan projenin ödeme planı kapsamında sıfır faizli alternatiflyer yer alıyor.

Avrupa Konutları Esentepe Kartal projesi konum olarak İstanbul Anadolu Yakası’nın Kartal lokasyonunda inşa ediliyor. Satış ofisi seçeneğinin de projenin yanı başında yer aldığı projede satılık daire fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlıyor. 12 blok şeklinde inşa edilen ve toplamda 865 daireden oluşan Avrupa Konutları Esentepe'de ayrıca 18 adet dükkan bulunacak.

Avrupa Konutları Kartal Esentepe Konum Satış Ofisi Ödeme Planı Satılık Daire Fiyat Listesi

Avrupa Konutları Esentepe Kartal Konum

Esentepe Mah. Ferah Sok. No: 4 Kartal / İstanbul projesinde yükselen Avrupa Konutları Kartal, mimarisiyle dikkat çekiyor. Satış ofisinde maket alternatifiyle satışların tüm hızıyla devam ettiği Avrupa Konutları Esentepe projesi, adliye ve hastanelere yakın konumuyla öne çıkıyor. E5 Karayolu’na yakınlığıyla dikkat çeken proje konut alıcılarından yoğun ilgi görüyor. Proje, metro durağına yakınlığıyla da eşsiz bir ulaşım alternatifi sunuyor. 

avrupa konutları konum satış ofisi

Avrupa Konutları Kartal Esentepe Ödeme Planı

Avrupa Konutları Kartal Ödeme Planı kapsamında sunulan avantajlar kapsamında 18 ay 0 faizli ödeme seçeneği yer alıyor. 1+1’den başlayan ve 4+1’e kadar uzanan daire seçeneklerinin yer aldığı Avrupa Konutları Esentepe projesinde havuz, oyun alanları, spor alanları, otopark, güvenlik, sauna, fitness center gibi çok sayıda seçenek bir arada sunuluyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz