maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Başakşehir'in kısmi kesin kabulü yapıldı

Avrupa Konutları Başakşehir'in kısmi kesin kabulü yapıldı

Avrupa Konutları markasını Kayabaşı 6. Etap ile Başakşehir'e taşıyan Artaş İnşaat’ın Avrupa Konutları Başakşehir projesinin kısmi kesin kabulü yapıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Avrupa Konutları Başakşehir kısmi kesin kabulü hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı. 

Buna göre İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi olan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 976 Ada 2 Parsel, 443 Ada 62 ve 63 Parsel Konutlar ile Ticaret, Otopark, Sosyal Tesisler, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. 

Artaş İnşaat'ın KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde; 

Şirketimiz projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Avrupa Konutları Başakşehir) İşi'nde, 976 Ada 2 Parsel, 443 Ada 62 ve 63 Parsel Konutlar İle Ticaret, Otopark, Sosyal Tesisler, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapılmış olup Kısmi Kesin Kabul Tutanağı 27.03.2019 tarihinde onaylanmıştır.

Gayrimenkul sektörünün lokomotif firmalarından Artaş İnşaat, Emlak Konut GYO'nun 2. Oturumu 31 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilen Kayabaşı 6. Etap ihalesini kazanmış ve Avrupa Konutları markasının Başakşehir bölgesine geleceğini müjdelemişti.

Emlak Konut GYO'ya 350 milyon 400 bin TL teklif ederek ihaleyi kazanan Artaş İnşaat, Kayabaşı'ndaki ilk projesini böylelikle inşa etmişti. 

Hemen teslim durumda olan proje 941 daire ve 27 ticari üniteden oluşuyor. 72 bin 706 metrekarelik arsa üzerinde bulunan proje, 2 parsel ve 3 etaptan meydana geliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz