maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Atakent 3'de fiyatlar 263 bin 700 TL'den başlıyor!

Avrupa Konutları Atakent 3'de fiyatlar 263 bin 700 TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Atakent'te, 193 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ettiği Avrupa Konuttan Atakent 3 projesinde yaşam başladı

 

Tüm Avrupa Konuttan markalı projelerde olduğu gibi Avrupa Konutları Atakent 3 projesini de belirttiği teslim tarihinden önce teslim eden Artaş İnşaat, projedeki son daireleri de satışa sundu. 6 ay erken teslimle temmuz ayında yaşamın başladığı Avrupa Konuttan Atakent 3'ün hemen teslim son daireleri 263 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 2 bin 300 dairenin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 3'ün geniş sosyal yaşam alanlan dikkat çekiyor. Taksim meydanı büyüklüğüne sahip site meydanı ve merkezde konumlandırılan tarihi Kayseri Saat Kulesi'nin bir benzeri ve göl kafe ile keyifli bir yaşam alanı oluşturuldu. 
 
Tatil köyü konforunda 
 
Amfi tiyatro, Basketbol, Fitness merkezi, Futbol, Havuz - açık, Havuz çocuk, Havuz - kapalı, Koşu - yürüyüş parkuru, Masa tenisi, Mini golf, Sauna - hamam, Squash, Tenis, Voleybol, 16 mağaza, Çocuk parkı, Kreş anaokulu, Kuaför, Kuru temizleme, Market, Oyun alam, Restaurant - cafe, Suni gölet. Projenin yanı başmda 43 bin metrekare büyüklüğünde doğal bir koru yer alıyor. Yaşamm başladığı sitede, profesyonel spor kulübü, yüzme havuzları, spor sahaları, oyun alanları, ve site meydanı bulunuyor. 
 
Ayrıca projenin yanı başında 43 bin metrekare büyüklüğünde doğal bir koru yer alıyor. Yaşamm başladığı sitede, profesyonel spor kulübü, yüzme havuzları, spor sahaları, oyun alanları, göl restoran/kafe ve site meydanı bulunuyor. Site sakinlerinin keyifle vakit geçirdiği sosyal yaşam alanları Avrupa Konutları markalı projelerin öncelikli ayrıcalığı olarak öne çıkıyor. 
 
Erken teslim ediyor Avrupa Konutları markalı projelerin adeta bir geleneği haline gelen erken teslim ayrıcalığı, Avrupa Konutları Ispartakule 3'te de bozulmuyor. Belirtilen teslim tarihinden 10 ay önce, Ekim ayında teslimlerin başlayacağı projede dairelerin %70'i sahiplerini buldu. Teslimlerin yaklaşmasıyla birlikte satışa sunulan son dairelerde fiyatlar 153.000 TL'den başlıyor ve 120 aya kadar %0,94 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. 
 
İnşa ettiği tüm Avrupa Konutları markalı projelerinde tatü köyü konforunda konut konseptini benimseyen Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 3'te de bu konseptini uyguladı. 
 
Önümüzdeki dönemde yeni proje hedefleriniz nelerdir? 
 
Yakın bir dönemde lanse edeceğimiz Maslak projemiz bulunuyor. Bu projemizde konut ve ofislere yer veriyoruz. Avrupa Konuttan markası altında inşa edeceğimiz Maslak projemizin yam sıra Ayazağa'da büyük bir projede ve halkımızın merakla beklediği Atakent'teki Tema Park projesinde imzamız bulunacak. Ayrıca Ekim ayında tla Avrupa Konuttan Ispartakule 3 projemizi 10 ay erken teslimle tamamlayıp teslim edeceğiz. 
Sektör için ne dedi 
 
İnşaat sektörünün geleceğini nasıl değerlendiriyorsunuz? 
 
Başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde büyük oranda nitelikli konut ihtiyacı bulunmakta. Ülke genelinde yılda 400 bin nitelikli konuta ihtiyaç duyulurken, şu an inşa edilen konutların sayısı bu ihtiyacın yansım dahi karşılamıyor. Her geçen gün de konut ihtiyacı artmaya devam ediyor. 
 
Öyle ki; 2015 yılında nitelikli konut ihtiyacının 500 bini aşacağı belirtiliyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları ve yeni yapıların inşasıyla birlikte inşaat sektörünün en az 25 ila 30 yıl daha hız kesmeden çalışmalarım sürdürmesi gerekiyor. Bu nedenle inşaat sektörünün uzun bir dönem daha yoğun bir tempo ile çalışmalarda bulunacağı söylenebilir. Türkiye'de gayrimenkul sektörü için böylesine büyük bir potansiyel varken, sektörümüzün genele yayılan bir kalitesi oluştuktan soma çok daha başarılı işlere imza atılacağı kanaatindeyim. Avrupa Konutları markası altında inşa ettiğimiz konutlarda sektöre şunu söyleyebiliriz; tüketici daima kaliteli, güvenilir ve kazançlı projeleri tercihlerinin ilk sır alarmda tutuyor. Bu nedenle Avrupa Konutları markalı projelerimiz yüksek satış grafiklerini yakalıyor. İlerleyen yıllarda bu kalitenin ve anlayışın sektör geneline yayılmasıyla çok daha hızlı bir gelişim kat edileceğini düşünüyorum. 
 
Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Grubu, Konutder organizasyonunu değerlendiriyor!
  • 13.10.2015 00:09

Artaş Grubu, Konutder organizasyonunu değerlendiriyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya, Artaş Grubu Genel ...

Artaş İnşaat, 10 projesiyle 11. Gayrimenkul Fuarı'nda!
  • 20.05.2017 15:12

Artaş İnşaat, 10 projesiyle 11. Gayrimenkul Fuarı'nda!

11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi'ne 10 projesiyle katılan Artaş İnşaat ...

Artaş İnşaat’tan 2017 yılına 5 yeni proje!
  • 27.01.2017 09:01

Artaş İnşaat’tan 2017 yılına 5 yeni proje!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2017 yılında toplam 2.8 ...

'Arsa ucuzlasın, metrekaresi 2.500 liradan ev satarım'
  • 28.12.2016 13:35

'Arsa ucuzlasın, metrekaresi 2.500 liradan ev satarım'

Artaş İnşaat'ın patronu Süleyman Çetinsaya, "Devletin devreye girmesi sonucunda ...

Avrupa Konutları Atakent 3'de fiyatlar 263 bin 700 TL'den başlıyor!
  • 16.09.2012 15:40

Avrupa Konutları Atakent 3'de fiyatlar 263 bin 700 TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Atakent'te, 193 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ettiği Avru ...