maritbet girişmaritbet
Asoy İnşaat imzasıyla yeni proje; Asoy Vadi Evleri!

Asoy İnşaat imzasıyla yeni proje; Asoy Vadi Evleri!

Asoy Vadi Evleri, gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği projelerle büyük bir tecrübeye sahip olan ve bugüne kadar yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Asoy İnşaat imzası taşıyacak.

1992 yılında inşaat sektörüne adım atan Adem Soytekin tarafından kurulan ve bugüne kadar gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan Asoy İnşaat, 1 milyon metrekare inşaat hedefini yakalayak önemli bir başarıya imza attı. Proje yönetimi ve danışmanlık, AVM&İş Merkezi&Otel, sanayi ve endüstriyel yapılar, sosyal yapılar ve tesisler, müteahhitlik, konut ve toplu konut alanlarında çok sayıda projeye imza atan  Asoy İnşaat, yeni yatırımı Asoy Vadi Evleri projesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Asoy İnşaat'ın yeni projesi Asoy Vadi Evleri

Türk ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul ve inşaat sektörünün önemli aktörleri arasında yer alan Asoy İnşaat’ın yeni projesi Asoy Vadi Evleri, konumu ve muhteşem mimarisiyle öne çıkıyor. 35 bin metrekareye yakın arazi üzerinde konumlandırılması planlanan projenin 471 daire ve 27 dükkandan meydana gelmesi bekleniyor. Hayata geçirileceği bölgenin çehresini değiştirmesi hedeflenen Asoy Vadi Evleri, yatay mimarisiyle özlenen hayatın kapılarını aralayacak.

Şehrin merkezinde, tüm detaylar içinde

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına çok yakın konumda hayata geçirilecek olan proje, depreme maksimum seviyede dayanıklı bir şekilde inşa edilecek. Şehrin içinde, sakinliğin merkezinde bir yaşam isteyenlerin ilk adersi olacak olan Asoy Vadi Evleri içerisinde tüm ihtiyaçlara cevap verecek sosyal donatı alanları da yer alacak. Çocuk oyun alanlarından spor alanlarına, otoparktan güvenliğe, yürüyüş parkurlarından kreşe varana kadar tüm detaylar proje sakinlerinin kullanımına sunulacak.

Çok sayıda konut projesini tamamlayıp yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Asoy İnşaat’ın en yeni projesi Asoy Vadi Evleri’nin gayrimenkul alıcısı tarafından büyük beğeni toplaması bekleniyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz