maritbet girişmaritbet
Artaş İnşaat, Türkiye'ye "Evde kal" çağrısı yaptı!

Artaş İnşaat, Türkiye'ye "Evde kal" çağrısı yaptı!

Artaş İnşaat, koronavirüs ile mücadelede en önemli rolü oynayan evde kalma konusuna dikkat çekti.

Bugüne dek Avrupa Konutları markasıyla 19.500 konut üreten Artaş İnşaat, koronavirüs ile mücadelede en etkin role sahip evde kalma konusunda yayınladığı video ile dikkatleri üzerine çekti. "Lütfen evde kalın, sağlıkla kalın" sloganıyla hazırlanan videoda sağlıklı günler için umut dolu mesajlar veriliyor. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ülkemize gelmesinden sonra Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı “Evde kal” çağrısına Artaş İnşaat, yayınladığı video ile tam destek verdi.

ÇETİNSAYA, ”TÜRK HALKI “EVDE KAL” ÇAĞRILARINA KARŞILIK VERİYOR”

Dünya geneline yayılan koronavirüse karşı Türkiye'nin erken önlemler aldığını ve yaşanabilecek birçok vakanın önüne geçildiğini belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanı ve Bilim Kurulu'nun, vatandaşlara evlerinde kendi izolasyonlarını sağlama noktasında ciddi anlamda uyarıları oldu. Bizde Artaş İnşaat olarak sosyal sorumluluk noktasında bir adım attık ve hazırladığımız video ile vatandaşlarımıza “evde kal” çağrısı yaptık. Milletimiz, devlet büyüklerimizin ve sağlık çalışanlarımızın “evde kal” çağrılarına büyük oranda karşılık verdi ve evlerinde kaldı. Bu günlerde de sanatçılardan sporculara, siyasetçilerden iş dünyasına kadar toplumun her kesiminden “evde kal” çağrıları yükselmeye devam ediyor. Hayatı eve sığdırdığımız bu zamanlarda sağlıklı kalmak bizim elimizde. Evde kaldığımız bu süreç bize normal zamanda belki farkına varamadığımız birçok nimetin şükrünü de eda edebilme olanağı sağlıyor. İnşallah bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara uyalım ve irademizi ortaya koyarak evlerimizde kalmaya devam edelim" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz