maritbet girişmaritbet
Areon Boğaziçi Evleri'nin yüzde 26'sı kısa sürede satıldı

Areon Boğaziçi Evleri'nin yüzde 26'sı kısa sürede satıldı

Areon Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri yoğun ilgi gördü.

Areon Yapı'nın Bodrum-Milas yolu üzerinde Boğaziçi Mahallesi'nde konumlanan ve sakin, huzurlu bir yaşam ve tatil vadeden projesi Areon Boğaziçi Evleri'nin yüzde 26'sı kısa sürede alıcı buldu. Opsiyonu bol yeni kampanyasıyla birlikte yatırımcıların ve Bodrum'da yazlık sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çeken Areon Boğaziçi Evleri, 57 bin metrekarelik alanın 38 bin metrekaresinin yeşil alan ve sosyal tesis olarak ayrıldığı butik bir proje olarak planlandı.

Yedi farklı ödeme seçeneği sunan yeni kampanya kapsamında peşin ödemelerde ekstra avantaj sağlanan Areon Boğaziçi Evleri'nde, 1+1 daireler 160 bin TL, 2+1 dubleks daireler ise 300 bin TL'den satışa sunuluyor. 3 katlı 38 blok ve 2 katlı 35 blokta toplam 294 konuta sahip olan Areon Boğaziçi Evleri'nde, 120 ay vade uygulanan ödeme planında ise ister peşinatsız ve ara ödemesiz ister yüzde 25 peşinatlı ister yüzde 50 peşinatlı ödeme seçenekleri bulunuyor.

Teraslı 1+1 daireler ve hem balkonlu hem de bahçeli 2+1 dubleks dairelerden oluşan ve Aralık 2018'de teslim edilmesi planlanan Areon Boğaziçi Evleri'nde, ev tesliminde toplu ödeme yapılan 30 ay vadeli ödeme planı opsiyonu da sunuluyor. 30 ay vade sunulan teslimde ödemeli planda da yine peşinatsız, yüzde 25 peşin ve yüzde 50 peşin ödeme seçenekleri yer alıyor.

Tuzla Lagünü manzaralı…

Areon Yapı'nın Bodrum‘daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri; Milas Havalimanı'na 17 km, Bodrum merkeze yaklaşık 20 km ve Milas'a 37 km mesafede. Turkuvaz deniziyle halkın hizmetine açık birçok plaja 2 km, yunusların doğal yaşam alanları denizde bulunduğu ilk ve tek yunus parkı olan Dolphin Park'a 7 km, Bodrum Golf Tesisi'ne 500 metre mesafede yer alan proje; camiye 1 km, büyük marketlere ve doğal ürünlerin satıldığı köylü pazarlarına 5 dakika, sağlık ocağı ve ambulansa 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekolojik çeşitliliğiyle ünlenen ve en popüleri flamingolar olmak üzere 125 çeşit kuş türünü bünyesinde barındıran Tuzla Kuş Cenneti'ne 15 dakikalık mesafede bulunan Areon Boğaziçi Evleri, ayrıca Tuzla Lagünü manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Isıtılmış deniz suyuyla doldurulan terapi havuzu

Projenin kapalı yüzme havuzu, ısıtılmış deniz suyunun terapi amaçlı kullanıldığı Talassoterapi merkezi özelliğini taşıyor. Talassoterapi‘nin, stresli şehir hayatının en büyük problemlerinden sinirsel ve bünyesel yorgunlukların yanı sıra romatizmal hastalıklar, deri hastalıkları, kan dolaşımı ve kalp hastalıkları gibi pek çok rahatsızlığa iyi geldiği biliniyor.

Projede kapalı Talassoterapi havuzunun yanı sıra yetişkinler için iki ve çocuklar için bir açık olmak üzere dört yüzme havuzu bulunuyor. Diğer sosyal yaşam alanları içinde; spor salonu, yürüyüş ve koşu parkuru, açık aletli spor alanı, golf alanı, güneşlenme terası, vitamin bar, havuz barları, restoran, 10 dönümlük koru, piknik alanı, sauna, buhar odası, Türk hamamı, lobi, çocuk parkı, oyun salonu, bilardo salonları, market ve otopark yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Areon Boğaziçi Evleri'nde yeni yıl fırsatı!
  • 19.12.2016 10:01

Areon Boğaziçi Evleri'nde yeni yıl fırsatı!

Areon Yapı'nın Bodrum'da inşa ettiği Areon Boğaziçi Evleri'nde yeni yıla özel ka ...

Areon Boğaziçi Evleri'nin yüzde 26'sı kısa sürede satıldı
  • 07.11.2016 12:15

Areon Boğaziçi Evleri'nin yüzde 26'sı kısa sürede satıldı

Areon Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri yoğun ilg ...

Konut alırken Deprem Yönetmeliği’ne dikkat!
  • 10.10.2016 11:16

Konut alırken Deprem Yönetmeliği’ne dikkat!

Areon Yapı Başkanı Süha Yılmaz, 13 Ekim Dünya Konut Günü kapsamında konut alıcıl ...

Areon Boğaziçi Evleri'nde yeni farklı ödeme planı!
  • 06.10.2016 10:21

Areon Boğaziçi Evleri'nde yeni farklı ödeme planı!

Bodrum'da şimdiye kadar 1.800 konut inşa edilen Areon Yapı'nın bölgedeki 16. pro ...

Areon Boğaziçi Evleri'nde inşaat başladı!
  • 27.09.2016 11:00

Areon Boğaziçi Evleri'nde inşaat başladı!

Areon Yapı, 23 Eylül’de yapılan törenle yeni projesi Areon Boğaziçi Evleri'nin t ...

Areon Boğaziçi Evleri’nde avantajlı fiyat ve ödeme kampanyası
  • 09.09.2016 12:48

Areon Boğaziçi Evleri’nde avantajlı fiyat ve ödeme kampanyası

Areon Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı ...